Nioh 2

Nioh 2 har fått lanseringsdato og ny trailer

Utvikleren deler også mer informasjon om den åpne betaen.

Det Dark Souls-inspirerte actionrollespillet Nioh ble en stor suksess, og etter at oppfølgeren ble kunngjort på E3-messen i fjor har vi ventet på lanseringsdatoen. Den har nå kommet.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan utvikleren Team Ninja fortelle oss at Nioh 2 slippes til PlayStation 4 den 13. mars neste år. Sammen med slippdatoen har vi også fått en en ny trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Som allerede kunngjort i september får Nioh 2 en åpen beta som kjøres fra 1. til 10. november, og nå har Team Ninja delt litt mer om vi kan vente oss fra den.

Dyp konfigurering

I betaen vil spillere blant annet få testet det nye og mye mer omfattende konfigureringssystemet for figuren din og et nytt våpen kalt Switchglaive.

Sony

Når betaen starter vil spilleren innta et område kalt Interim, som er en trygg sone hvor man kan velge våpen og teste ut manøvre før man går i gang med selve spillet. Nivået man får bryne seg på i betaen heter Sunomata og er inspirert av et kjent, japansk slott ved samme navn.

Spillere som klarer å komme seg gjennom Sunomatanivået vil bli belønnet med muligheten til å låse opp et stykke utstyr, en hjelm kalt Kamaitachi Helmet, som kan brukes i det fulle spillet når det kommer på markedet.

Det første Nioh-spillet ble for øvrig meget godt mottatt da det ble lansert i 2017, og her på verket ble spillet tildelt solide 8 av 10 poeng.

Les også: Nioh 2 byr på enda større og styggere beist å bekjempe »

Siste fra forsiden