Nioh 2

Nioh 2 har fått lanseringsdato og ny trailer

Utvikleren deler også mer informasjon om den åpne betaen.

Det Dark Souls-inspirerte actionrollespillet Nioh ble en stor suksess, og etter at oppfølgeren ble kunngjort på E3-messen i fjor har vi ventet på lanseringsdatoen. Den har nå kommet.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan utvikleren Team Ninja fortelle oss at Nioh 2 slippes til PlayStation 4 den 13. mars neste år. Sammen med slippdatoen har vi også fått en en ny trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Som allerede kunngjort i september får Nioh 2 en åpen beta som kjøres fra 1. til 10. november, og nå har Team Ninja delt litt mer om vi kan vente oss fra den.

Dyp konfigurering

I betaen vil spillere blant annet få testet det nye og mye mer omfattende konfigureringssystemet for figuren din og et nytt våpen kalt Switchglaive. 

  Foto: Sony

Når betaen starter vil spilleren innta et område kalt Interim, som er en trygg sone hvor man kan velge våpen og teste ut manøvre før man går i gang med selve spillet. Nivået man får bryne seg på i betaen heter Sunomata og er inspirert av et kjent, japansk slott ved samme navn.

Spillere som klarer å komme seg gjennom Sunomatanivået vil bli belønnet med muligheten til å låse opp et stykke utstyr, en hjelm kalt Kamaitachi Helmet, som kan brukes i det fulle spillet når det kommer på markedet.

Det første Nioh-spillet ble for øvrig meget godt mottatt da det ble lansert i 2017, og her på verket ble spillet tildelt solide 8 av 10 poeng.

Les også: Nioh 2 byr på enda større og styggere beist å bekjempe »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen