Nioh Collection

Sony har kunngjort Nioh Collection til PlayStation 5

De kritikerroste spillene får kraftig løft på den nye konsollen.

Sony

Det kritikerroste actionrollespillet Nioh feirer snart sitt fireårsjubileum, og i den forbindelse har Sony nå avduket en liten overraskelse for fans av serien.

Den 5. februar neste år lanseres The Nioh Collection, bestående av Nioh og oppfølgeren Nioh 2, til PlayStation 5. Begge spillene får støtte for 4K-oppløsning og opptil 120 bilder per sekund, kan Sony opplyse.

Alt ekstrainnhold

Sony

Spillene kommer i Complete Edition-utgaver som inneholder alt av ekstrainnhold, og kan også kjøpes separat om man ikke ønsker begge spillene. På samme tidspunkt slippes også Nioh 2 Complete Edition til PlayStation 4.

Om man går til anskaffelse av Nioh 2 Complete Edition til PlayStation 4 kan man senere oppgradere til PlayStation 5-versjonen gratis, forteller utgiveren.

Nioh-spillene regnes som tungt inspirert av From Softwares spill, og begge titler fikk solid mottakelse. Både det første og andre spillet ble tildelt 8 av 10 poeng her på verket.

– Nioh har helt klart sine skjønnhetsfeil, men er likevel et glimrende og utrolig morsomt spill. Nioh er også et viktig spill i den forstand at den markerer det første Souls-lignende spillet som vil bli husket for å være mer enn en etterligner, skrev vår anmelder om det første spillet i serien.

Les også: Se 12 nye minutter fra Demon's Souls på PlayStation 5 »

Siste fra forsiden