Nioh får snart vanskeligere oppdrag og spiller-mot-spiller

Koei Tecmo har annonsert flere utvidelsespakker for action-rollespillet.

PlayStation Europe

Koei Tecmo og Team Ninja avslørte mandag (via Gematsu) sine omfattende planer for ekstrainnhold til Nioh. I løpet av månedene som kommer får action-rollespillet to gratisoppdateringer, etterfulgt av tre større utvidelser.

Nioh blir enda vanskeligere i mars.
PlayStation Europe

Spillets første store oppdatering slippes i slutten av mars, og vil by på ti nye typer oppdrag med svært høy vanskelighetsgrad. Deretter introduseres spiller-mot-spiller-kamper sent i april. Begge oppdateringene blir gratis for alle som eier spillet.

En mer omfattende utvidelse, kalt «Dragon of Tohoku», lanseres også mot slutten av april. Denne inkluderer blant annet nye oppdrag, våpen, figurer og fiender.

Niohs andre og tredje utvidelser vil hete henholdsvis «Japan's Best Warrior» og «Peaceful and Tranquil», men foreløpig har vi ikke fått noen detaljer om disse.

Ikke bare en Dark Souls-kopi

I Nioh reiser spillere tilbake til Japan på 1500-tallet, der man i rollen som en ensom samurai må beseire andre krigere og overnaturlige vesener. Ved første øyekast kan spillet minne mye om Dark Souls-serien, men som vår anmelder oppdaget klarer Nioh helt fint å stå på egne bein:

– Nioh har helt klart sine skjønnhetsfeil, men er likevel et glimrende og utrolig morsomt spill. Nioh er også et viktig spill i den forstand at den markerer det første Souls-lignende spillet som vil bli husket for å være mer enn en etterligner. Det er tydelig at Team Ninja har ønsket å lage et av årets definitive actionopplevelser, og det har de klart med glans, skrev Øyvind Steinkopf Sund.

Dark Souls III har også nytt innhold på vei.
Se hvilke grusomheter som venter i The Ringed City-utvidelsen »

Siste fra forsiden