Ny trailer viser noen av grusomhetene som venter i Dark Souls IIIs neste utvidelse

Se hva The Ringed City har å by på.

Bandai Namco har sluppet en liten smakebit på hva som venter i Dark Souls III: The Ringed City, i form av en video på omtrent fire minutter. Den andre og siste utvidelsen til From Softwares action-rollespill skal lanseres 28. mars, men om du ikke kan vente så lenge kan du ta en kikk på klippet ovenfor.

Dark Souls III: The Ringed City byr på nye utfordringer.
From Software

Som videoen advarer byr den på noen avsløringer av innholdet i den kommende utvidelsen, som for eksempel hvilke fiender og sjefskamper man vil møte. Spillere som foretrekker overraskelser bør derfor kanskje styre unna.

Slutten på Dark Souls

I The Ringed City venter flere utfordrende kamper, nye våpen og rustninger og et helt nytt område. Utvidelsen tar spillere med til verdens ende, et passende sted for det aller siste kapittelet i Dark Souls-serien.

Som From Software tidligere har uttalt er Dark Souls III det siste innslaget i den kritikerroste rollespillserien. Det tredje spillet avsluttet serien med et brak, mente vår anmelder, som gav Dark Souls III mye skryt i fjor.

Action-rollespillets første utvidelse – Ashes of Ariandel – ble lansert mot slutten av 2016, og introduserte blant annet nye utfordringer og en større flerspillerdel. Sistnevnte ble godt mottatt her på bruket, men lite fokus på utvidelsens historie trakk helhetsinntrykket ned.

Er du ute etter flere Dark Souls-lignende spill?
Da bør du prøve Nioh, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden