Bekjemp nye demonhorder i Niohs første utvidelse

Action-rollespillet får flere eventyr og spiller-mot-spiller-kamper neste uke.

PlayStation Europe

Spillere som har fullført Nioh kan snart begi seg ut på flere eventyr i en ny utvidelse for action-rollespillet. Dragon of the North rulles ut den 2. mai, med en haug med nye demoner å bekjempe og en spiller-mot-spiller-modus. Det forteller utvikler Team Ninja via den offisielle PlayStation-bloggen.

Nioh-spillere får litt av hvert å bryne seg på neste uke.
PlayStation Europe

Dragons of the North er den første av tre ekspansjoner inkludert i Niohs sesongpass. I likhet med hovedspillet er den nye utvidelsen inspirert av japansk historie og mytologi, og denne gangen er det den maktsyke herskeren Lord Masamune Date som står i sentrum:

– [Date] var kjent for å være en impulsiv og arrogant leder som så på seg selv som bedre enn folk flest, men samtidig var han svært hengiven til landet og undersåttene sine. Vi mener dette misforholdet i personligheten hans var noe vi kunne bruke for å skape en minneverdig figur og en formidabel motstander for William (Nioh-protagonist, journ. anm), skriver kreativ leder Tom Lee.

Spiller-mot-spiller

For å takle de ferske utfordringene kan spillere utstyre seg med en rekke nye våpen, egenskaper og magiformler. Disse vil trolig også komme godt med i den nye spiller-mot-spiller-funksjonen, som introduserers samtidig med Dragon of the North.

I et intervju med spillblekka Famitsu (via Reddit) forklarte Team Ninja nylig at spillere kan kjempe mot hverandre enten én-mot-én eller to-mot-to på forskjellige arenaer. I flerspillerkampene kan man stort sett bruke de samme angrepene og egenskapene som i enspillerdelen, med noen justeringer for å skape bedre balanse. Lagkamerater kan også gjenopplive hverandre, som introduserer et annerledes element til to-mot-to-kampene.

Spiller-mot-spiller-funksjonen blir gratis for alle som eier Nioh, men utvikleren påpeker at man trenger PlayStation Plus-abonnement for å faktisk ta del i flerspillerkampene.

Lanseringen av Nioh ble godt mottatt.
Vår anmelder var blant de som lot seg imponere av action-spillet »

Siste fra forsiden