Endelig blir det lettere å spille Nioh på PC med mus og tastatur

Ny oppdatering gjør Nioh-spillingen bedre på PC.

Team Ninja

Dark Souls-inspirerte Nioh ble lansert til PC tidligere denne måneden etter å ha blitt meget godt mottatt på PlayStation 4, men PC-opplevelsen har hittil hatt et noe knotete kontrollsystem. Nå melder utvikleren om en ny, velkommen oppdatering.

I en Twitter-melding opplyser Team NINJA at en ny oppdatering via Steam vil gi PC-versjonen av Nioh full støtte for mus og tastatur. Oppdateringen skal slippes 30. november.

Det har riktignok være mulig å bruke tastatur i spillet, men ikke på en helt optimal måte, og i tillegg kan man altså nå bruke musen for bedre kamerakontroll og ulike andre handlinger i spillet. Oppdateringen vil også by på flere konfigurerbare taste-snarveier.

Godt mottatt spill

Nioh.
Team Ninja

Nioh: Complete Edition, som PC-versjonen av spillet heter, kommer med alt det nedlastbare ekstrainnholdet som er sluppet hittil, altså de tre utvidelsene Dragon of the North, Defiant Honor og Bloodshed's End.

Spillet er et actionrollespill utviklet av Ninja Gaiden-studioet Team Ninja og befinner seg i samme gate som Dark Souls-serien, som blant annet innebærer høy vanskelighetsgrad og store krav til spilleren. Spillet ble godt mottatt de fleste steder, inkludert her på verket, hvor det ble belønnet med 8 av 10 mulige poeng.

– Kampsystemet legger opp til utrolig intense oppgjør hvor én eneste liten feil utgjør forskjellen på seier og nederlag, og det å faktisk komme seirende ut av slike dueller, gir en herlig rus som gjør at det blir vanskelig å legge fra seg kontrolleren. Man vil rett og slett bare spille litt lenger, for å se hva som skjuler seg bak neste hjørne, skrev vår anmelder.

Dark Souls-fansen har også mye annet spennende i vente »

Siste fra forsiden