Til helgen kan du svinge samuraisverdet i action-rollespillet Nioh

En ny PlayStation 4-demo er tilgjengelig, med belønninger for dyktige spillere.

Fans av vanskelige action-rollespill får litt å bryne seg på til helgen, når Team Ninja avholder den tredje og siste testperioden for Nioh. En demo for spillet – som blander Dark Souls med samurai-inspirert sverdkamp og en protagonist som minner unektelig om Geralt fra The Witcher 3 – blir tilgjengelig for alle PlayStation 4-spillere fra 21. til 22. januar.

Kampene i Nioh skal ifølge utvikleren være beinharde.
PlayStation Europe

Allerede nå kan du besøke PlayStation-butikken for å laste ned demoen, kalt Nioh – Last Chance Trial, slik at du slipper å vente når dørene åpnes for testing på lørdag.

Dyktige spillere belønnes med ekstrainnhold

I Last Chance Trial får spillere utforske en liten del av det kommende rollespillet, og prøve seg på noen av de utfordrende kampene Nioh har å by på. Demoen inneholder to forskjellige oppdrag, og de som er i stand til å fullføre dem i løpet av helgen vil belønnes med ekstrainnhold til det endelige spillet.

Spillere som kommer seg gjennom hovedoppdraget får en maske til bruk i spillet, mens de som lykkes med sideoppdraget kan vinne ytterligere to innholdspakker. For å sikre seg premiene påpeker utvikleren at man er nødt til å beholde lagringsfilen fra demoen frem til lanseringen av Niohs fullversjon.

Nioh lanseres utelukkende på PlayStation 4 den 8. februar, og lover å teste spilleres evner og tålmodighet med et kampsystem inspirert av blant annet From Softwares Souls-spill. Handlingen er satt til japan på 1500-tallet, der man i rollen som en ensom samurai må beseire både andre krigere og overnaturlige vesener.

Siste fra forsiden