Kritikerroste Nioh kommer til PC
(Bilde: Koei Tecmo)

Kritikerroste Nioh kommer til PC

Nioh: Complete Edition kommer med alt innhold og 4K-støtte.

Hittil er det bare PlayStation 4-folket som har hatt glede av kritikerroste Nioh, men nå er det bekreftet at spillet også kommer til PC. Nioh: Complete Edition blir tilgjengelig for nedlasting via Steam-plattformen den 7. november. Det kan man lese hos Koei Tecmo.

PC-versjonen, som altså kun kommer i digital utgave, leveres med alt det nedlastbare ekstrainnholdet, altså de tre utvidelsene Dragon of the North, Defiant Honor og Bloodshed's End.

4K eller 60 bilder per sekund

Bilde: Koei Tecmo

Ellers byr PC-utgaven på to ulike moduser. Den ene, «Action Mode» lar deg spille stabilt med 60 bilder per sekund, mens «Movie Mode» gir deg muligheten til å skru oppløsningen helt opp til 4K. Utvikleren kan også opplyse om at alle de syv våpentypene, samt ninjutsu- og onmyo-magitypene, vil være tilgjengelig fra begynnelsen i denne nye utgaven.

Nioh er et actionrollespill utviklet av Ninja Gaiden-studioet Team Ninja og befinner seg i samme gate som Dark Souls-serien, som blant annet innebærer høy vanskelighetsgrad og store krav til spilleren. Spillet ble godt mottatt de fleste steder, inkludert her på verket, hvor det ble belønnet med 8 av 10 mulige poeng.

– Kampsystemet legger opp til utrolig intense oppgjør hvor én eneste liten feil utgjør forskjellen på seier og nederlag, og det å faktisk komme seirende ut av slike dueller, gir en herlig rus som gjør at det blir vanskelig å legge fra seg kontrolleren. Man vil rett og slett bare spille litt lenger, for å se hva som skjuler seg bak neste hjørne, skrev vår anmelder.

Skyrim har også nå blitt vanskeligere: Her er spillets nye overlevelsesmodus »

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen