Kritikerroste Nioh kommer til PC

Nioh: Complete Edition kommer med alt innhold og 4K-støtte.

Koei Tecmo

Hittil er det bare PlayStation 4-folket som har hatt glede av kritikerroste Nioh, men nå er det bekreftet at spillet også kommer til PC. Nioh: Complete Edition blir tilgjengelig for nedlasting via Steam-plattformen den 7. november. Det kan man lese hos Koei Tecmo.

PC-versjonen, som altså kun kommer i digital utgave, leveres med alt det nedlastbare ekstrainnholdet, altså de tre utvidelsene Dragon of the North, Defiant Honor og Bloodshed's End.

4K eller 60 bilder per sekund

Koei Tecmo

Ellers byr PC-utgaven på to ulike moduser. Den ene, «Action Mode» lar deg spille stabilt med 60 bilder per sekund, mens «Movie Mode» gir deg muligheten til å skru oppløsningen helt opp til 4K. Utvikleren kan også opplyse om at alle de syv våpentypene, samt ninjutsu- og onmyo-magitypene, vil være tilgjengelig fra begynnelsen i denne nye utgaven.

Nioh er et actionrollespill utviklet av Ninja Gaiden-studioet Team Ninja og befinner seg i samme gate som Dark Souls-serien, som blant annet innebærer høy vanskelighetsgrad og store krav til spilleren. Spillet ble godt mottatt de fleste steder, inkludert her på verket, hvor det ble belønnet med 8 av 10 mulige poeng.

– Kampsystemet legger opp til utrolig intense oppgjør hvor én eneste liten feil utgjør forskjellen på seier og nederlag, og det å faktisk komme seirende ut av slike dueller, gir en herlig rus som gjør at det blir vanskelig å legge fra seg kontrolleren. Man vil rett og slett bare spille litt lenger, for å se hva som skjuler seg bak neste hjørne, skrev vår anmelder.

Skyrim har også nå blitt vanskeligere: Her er spillets nye overlevelsesmodus »

Siste fra forsiden