Nioh 2 - beta

Nioh 2 byr på enda større og styggere beist å bekjempe

Utforsk marerittet i en åpen beta i november.

Sony og Team Ninja sendte nylig ut en åpen invitasjon for å teste det kommende actionrollespillet Nioh 2. Betatesting av spillet vil avholdes fra 1. til 10. november, og alle som har en PlayStation 4 er velkommen til å se hva utvikleren har drevet med siden kunngjøringen av Nioh 2 på E3 i fjor.

I forbindelse med helgens Tokyo Game Show kunne Team Ninja også avsløre at spillet skal lanseres en gang tidlig neste år. En endelig dato er ikke satt, men det første spillet i serien kom i sin tid ut i februar, så det er mulig utgiver Sony har lignende planer denne gangen.

Store og stygge beist

I betatesten får spillere en smakebit på hva det endelige spillet har å by på. Ifølge Team Ninja begynner ferden i et område kalt The Village of Cursed Blossoms, og som navnet antyder venter både vakre omgivelser og dødelige farer.

Nioh 2 får en åpen betatest i november.
Sony

Blant farene er fryktinngytende beist i alle mulige fasonger og størrelser, noe den nyeste traileren for Nioh 2 viser frem. Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, inneholder glimt av de mange kampene spillere må utkjempe, og ut ifra det lille vi har sett ser det i hvert fall ikke ut som vanskelighetsgraden er senket.

Tidligere har Team Ninja fortalt at spillet skal være en forløper til det opprinnelige Nioh. I motsetning til i forgjengeren, som hadde en fast protagonist, får spillere selv lage sin egen figur. Denne vil også få muligheten til å forvandle seg til en Yokai, en demon fra japansk kultur.

Vi satte stor pris på Nioh.
– Et bedre kampsystem enn Souls-serien, hevdet vår anmelder »

Siste fra forsiden