NM i FIFA 2004 til PS2

Hvem er norges beste FIFA-spiller? Hvis du mener det er deg, så bør du kanskje prøve å bevise det nå som Electronic Arts avholder NM i FIFA Football 2004.

Finalen holdes på The Sportsbar i Oslo den 6. mars, men for å få være med på den må du naturligvis kvalifisere deg først. Her er en oversikt over kvalifiseringsomgangene: Tirsdag 17. februar på Kings Cross i Trondheim, Martinique Cafe og Pub 22. februar i Stavanger og The Sportsbar 23. februar i Oslo. Transportutgiftene i forbindelse med finalen blir dekket av Electronic Arts.

Premieringen er fortsatt under utvikling, men EA forteller at alle som blir med i finalen vil få nok av EA Sports-spill og effekter. Det blir selvsagt også en stor pokal til vinneren, så hvis du tror du er norges beste FIFA-spiller er det bare å gjøre plass på peishylla.

Dessverre foregår mesterskapet denne gangen utelukkende på PS2-maskiner, men EA håper på å kunne simultanarrangere mesterskap på flere ulike plattformer. Mesterskapet har 16-års grense, og personer under 18 år må ha med foresatt.

Turneringsregler NM i FIFA Football 2004

Vær oppmerksom på at enkelte av kvalifiseringene og finalen spilles på utested med skjenkeløyve. Hvis du skal delta og er under 18år, må du derfor være i følge med foresatt for å kunne delta. Minimum alder for å delta i turneringen er 16 år.

Selve kampoppsett for hver enkelt kvalifisering vil bli stadfestet på stedet for turneringen på kampdag. I finalen vil hver enkelt spiller minimum måtte spille 2 kamper. Hvis stemning blant publikum tilsier det vil den avsluttende kampen vare 2x8 minutter.

Spillerens valgmuligheter
For hver kamp kaster man kron og mynt om hvem som får velge lag først. Disse lagene er tillatt å velge blant:

 • Manchester United
 • Chelsea
 • Arsenal
 • Milan
 • Juventus
 • Valencia
 • Barcelona
 • Ajax
 • Roma

Det er mulig å bruke opp til ett (1) minutt på justere lagoppstilling og startrekke. Alle andre innstillinger MÅ forbli uforandret. Det er kun tillatt å skifte spillere hvis de blir skadet, dette gjelder også for pausen. Kamper må ende i resultat hvor en av de kjempende vinner. Er det uavgjort ved fulltid, velges Golden Goal. Faller ikke avgjørelsen da heller avgjøres kampen på straffe.

Faste innstillinger i FIFA Football 2004 menyen under NM:

 • Lengde på kamp er 2x4 minutter
 • Vanskelighetsgrad er Proffesional
 • Skader, Offside og Kort er alle satt på ON.

Alle andre innstillinger skal ikke forandres i forhold til standardmenyen på spillet.

Kameravinkel er i utgangspunktet TELE. Hvis en av spillerne mot formodning måtte ønske å spille med BROADCAST kan dette velges hvis begge samtykker.

Det er ikke lov å ta med egne minnekort til turneringen. Du har derimot lov å ta med egen håndkontroll. Vær obs på at de lokale arrangørene forholder seg retten til å nekte deg å bruke din medbrakte kontroll.

For å melde deg på NM i FIFA Football 2004 kan du sende en mail til webmaster-no@ea.com med ditt navn, tlf, alder og hvilken by du ønsker å kvalifisere deg i.

Siste fra forsiden