NM i WRC 3

Det er på tide å avgjøre hvem som er kongen eller dronninga av skogen, og vise Formel 1-gutta hvor menn er menn og damer er damer. Nordisk Film inviterer til NM i WRC 3, og du er på gjestelista.

Alle virtuelle rallysjåfører (og deg da, Henning) bør legge seg i hardtrening etter det i dag ble kunngjort at det skal arrangeres et eget Norgesmesterskap i WRC 3 på PlayStation 2. Mesterskapet er et samarbeidsprosjekt mellom Peugeot Norge, Expert, Pioneer og PlayStation 2, noe som resulterer i fete premier til dem som kan heve seg over snittet.

For å bli kongen av skogen og grusveien, må du vise dine evner på fire virtuelle hjul hos en Peugeot-forhandler eller i en Expert-butikk i løpet av den 1. eller 2. oktober i år. Etter kvalifiseringsrundene blir det god tid til hemmelige treningsleire i sofaen, før det hele kuliminerer på Autofil-messa i starten av november, med finaler og stor ståhei.

Seierherren (eller kvinnen) kan ta med seg en flunkende ny Peugeot 206 hjem, noe som burde være et godt grunnlag for en nybygd rallybil. Pioneer stiller med plasmaskjermer på størrelse med en liten fotballbane, så selv om du ikke skulle nå helt opp vil det være verdt innsatsen. De åtte beste sjåførene blir premiert, og en mer nøyaktig premieoversikt kan du finne på websidene til arrangementet.

Finn frem rattet, parkér bilen i garasjen og få naboen til å ta inn posten. Send eventuelle koner og barn på jordomseiling og forbered deg på å vise at selv sofasjåfører kan sprute stein.

Siste fra forsiden