NM i WRC Rally Evolved

Er du god bak virtuelle ratt? Da bør du kanskje bli med på NM i WRC Rally Evolved.

WRC Rally Evolved er det offisielle rallyspillet fra Sony, og nå samarbeider Nordisk Film Interactive, Pioneer, Inline tecnology og Logitech om å avholde et norgesmesterskap i spillet, med massevis av spennende premier.

For å kvalifisere deg må du stikke innom en av de utvalgte Expert og Spaceworld-butikkene som deltar i mesterskapet. Kvalifiseringen foregår mellom 14. og 26. november, og banen det skal kjøres kvalifisering på er Tyskland SS1. De 43 beste (pluss to tilfeldige utvalgte) får være med i NM-finalen, som finner sted 10. desember.

Nytt av året er at alle som melder seg for kvalifisering i en Ekspert eller Spaceworld butikk, vil være med i trekningen av en tur for to til Krakow. Der får de leve livet som rallyfører, og blir blant annet todagers kurs i rallykjøring (NB: Du må være over 18 år og ha sertifikat for å få sjansen til dette).

For å finne ut hvor og når du kan kvalifisere deg, samt få flere detaljer om NM i WRC Rally Evolved og hvilke premier du kan forvente deg om du virkelig er så god som du tror, kan du besøke konkurransens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden