No Man’s Sky er offisielt utsatt

Hello Games flytter lanseringsdatoen til august for å finpusse på spillet.

Hello Games

Hello Games bekreftet lørdag utsettelsesryktene rundt No Man’s Sky i en oppdatering på den offisielle PlayStation-bloggen. Det ambisiøse romspillet skulle opprinnelig lanseres 22. juni, men for å legge en siste finpuss på verket er slippdatoen nå flyttet til 10. august, skriver studiosjef Sean Murray:

No Man's Sky er offisielt utsatt.
Hello Games

– Etter hvert som vi nærmer oss de siste fristene våre har vi innsett at noen viktige elementer trenger en ekstra finpuss. Jeg har derfor måttet ta den vanskelige beslutningen om å utsette spillet et par uker for å sørge for at vi leverer noe virkelig spesielt.

Beklager til fansen

På tross av utsettelsen forteller Murray at utviklingen går svært bra, selv med de enorme forventningene og presset på Hello Games’ lille utviklerteam. Med unntak av den siste finpussen melder han at alt fungerer som det skal, og etter flere interne spilltester begynner teamet endelig å kjenne på spenningen i forkant av spillets lansering.

Studiosjefen beklager overfor fansen, men forteller at etter å ha jobbet så hardt og så lenge med spillet vil han heller ta upopulære valg nå fremfor å levere et dårlig produkt:

– Til de lojale spillerne som har stått ved vår side siden avdukingen av No Man’s Sky for noen år siden: Vi håper dere godtar vår oppriktige unnskyldning og jeg håper dere fortsatt ser frem til å utforske universet vårt på tross av den lille forsinkelsen, ber Murray.

Vi fikk prøve No Man’s Sky tidligere i år.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden