No Man's Sky-utviklerne har gjort dramatiske endringer i spillet

En oppdatering kan lastes ned fra og med slippdagen.

Hello Games

Selv om No Man's Sky ikke lanseres før om et par dager, er det store endringer i gjære for det etterlengtede spillet allerede. Hello Games fortalte i helgen at de har jobbet med en oppdatering som slippes i tandem med spillet, med noe svært omfattende endringer.

No Man's Sky.
Hello Games

Endringene er så store at de heldige som har sikret seg en kopi av spillet før lansering faktisk må finne seg i å miste opparbeidet progresjon om de ønsker å oppdatere spillet. Spillet fungerer uten oppdateringen, men da får man ikke ta del i nyhetene.

– Vi anbefaler på det sterkeste at dere sletter lagringsfilene deres om dere har spilt før dere oppdaterer (vi kommer ikke til å gjøre dette igjen i fremtiden, men kun nå på grunn av «day zero»-oppdateringen) , forteller Hello Games-grunnlegger Sean Murray om oppdateringen.

OBS: Skulle du ønske å være helt blank når du kommer inn i spillet for første gang, bør du nok slutte å lese artikkelen nå.

Store endringer

Interessant nok er en av de største endringene «The Three Paths». Her kan spillere velge mellom tre forskjellige «veier» å gå gjennom spillet, der valg man tar tidlig bestemmer hva som skjer senere. I tillegg har en av disse «veiene» blitt skrevet om helt fra grunn av.

No Man's Sky sender oss ut i det enorme verdsrommet.
Hello Games

I tillegg har algoritmen som genererer universet blitt endret, noe som har ført til at planeter har flyttet seg og omgivelser har endret karakter. Alt i alt skal galaksen nå ha blitt ti ganger større enn før oppdateringen, med mye større variasjon. Lagerplassen i romskipene har blitt betydelig større, mens handelssystemet har blitt omstrukturert kraftig.

De mange ulike artene man snubler over på de mange planetene har fått sin egen diet basert på planetenes klima og natur. Kamper og skyting – både på bakkenivå og fra romskipet – har fått en ekstra finpuss.

En feil som gjorde det mulig for spillere å fullføre spillet på om lag 30 timer har også blitt utbedret.

Dette er bare noen få av de mange endringene Hello Games har stappet inn i oppdateringen. En mer detaljert og omfattende liste kan du lese på deres nettsider.

Snarlig lansering

I No Man’s Sky skal spillere utforske planeter og stjernesystemer og sette sine spor i det enorme universet. Spillets genererer planeter basert på algoritmer, og byr på et hav av unike økosystemer Ifølge utvikleren har selv ikke de oversikt over alt det er mulig å oppdage.

Les også
Anmeldelse: No Man's Sky

No Man's Sky slippes til PlayStation 4 den 10. august og på PC den 12. august.

Vi tok en titt på spillet tidligere i år:
No Man's Sky er en stjernehimmel full av uendelige muligheter »

Siste fra forsiden