E3 2019 – No More Heroes 3

No More Heroes 3 er annonsert

Suda51 er ikke ferdig med Travis Touchdown helt enda.

Suda51, mannen som er mest kjent for sine mange underfundige spillpåfunn, ba alle se fram til E3 i en Twitter-melding forrige uke, og nå vet vi hvorfor: Han annonserte nettopp No More Heroes 3.

Vi vet ikke mye om spillet, annet enn det som ble vist fram i en kort trailer under tirsdagens Nintendo Direct-sending. Her fikk vi se Travis Touchdown i aksjon, med lasersverd, robotdrakt og solbriller, i noe som lignet litt på en omfattende «quick-time»-sekvens. Kanskje må man vifte med joy-con-kontrollere, slik man måtte med wiimote og nunchuk i originalspillet?

Travis vender tilbake ... igjen.
Grasshopper Manufacture

Til slutt i traileren kommer det fram at spillet dukker opp på Nintendo Switch i 2020.

Ikke lenge siden sist

De som følger med husker kanskje at det ikke er lenge siden det forrige innslaget i No More Heroes-serien, Travis Strikes Again: No More Heroes. Det var som vanlig av det heller merkelige slaget, men til tross for noen gode ideer klarte ikke spillet å overbevise vår anmelder til å gi det mer enn 4/10:

– Når vitsene ikke er like morsomme, når miljøene og kampene er slappe og uinspirerte, og når Travis mister sjarmen nesten før spillet har kommet ordentlig i gang, er Travis Strikes Again: No More Heroes en traust affære som til tross for sin beskjedne lengde er et slit å spille gjennom, skrev Øyvind Steinkopf Sund.

Les flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden