Nordavind - FIFA Eworld Cup

Nordavind havnet i dødens gruppe

Nordavinds FIFA-lag møter Neo, Hashtag United, Faze Clan, Infinity og Lyon når FIFA Eworld Cup starter 20. februar.

Her er Resul og Kristiansen i aksjon under sluttspillet i Eserien.
Sindre Stien/Good Game
Nordavind havnet i Gruppe A.
FIFA eWorld Cup

Tirsdag ettermiddag ble gruppene trukket for FIFA Eworld Cup, som skal spilles i Milano, Italia 7. Februar. Før trekningen var Nordavind å finne i pott fem av totalt seks stykker. Det vil altså si at de på forhånd kunne forvente å møte svært tøffe lag. Fasiten etter trekningen var at Nordavind havnet i det folk nok vil påstå er «dødens gruppe». Neo, Hashtag United og Faze Clan huser noen av de mest kjente FIFA-spillerne i verden.

LES OGSÅ: Nordavind er klare for klubb-VM i FIFA

– For å bli den beste må du slå de beste

Når turneringen trykkes i gang er Nordavind en stor outsider i sin gruppe, men som man vet fra FIFA og Eserien kan alt skje. Erfaringene «Hyper» og «Arko» får fra å møte spillere av det kaliberet er svært positivt med tanke på videre utvikling i FIFA-sesongen. Arkan «Arko» Resul hadde dette å si rett etter gruppetrekningen var et faktum:

– Det er en veldig tøff gruppe, men det er deilig også. Vi vil vise oss fram mot de beste. Tror det blir en bra erfaring for både «Hyper» og jeg. Med tanke på måten vi har prestert på i det siste, så har jeg troen på at vi kan komme langt.

LES OGSÅ: – «Hyper» og «Arko» er nok veldig revansjelystne og har enorme prestasjoner å vise til

«Harry» og «Gorilla» er kjente spillere fra Hashtag og Neo, og to av de FIFA-spillerne med flest følgere på sosiale medier. Resul var klar i sin sak om hvordan det blir å møte dem.

– Jeg har alltid ønsket å møte på store profiler som dem. Gleder meg sykt mye. Nå får jeg endelig sjansen min til å vise hva jeg kan få til. Håper jeg har en veldig bra dag da, sa Nordavind-spilleren.

Lyon og Faze er litt mer kjente lag for Nordavind-duoen, i følge «Arko».

– Lyon var i vår gruppe i Eworld Cup-kvaliken. Så vi vet hvordan dem spiller. Vi møter også Faze der «mino» spiller. Han er en tidligere Nordavind-spiller. Ellers har jeg aldri møtt på de andre. Vi har ingen press på oss for en gangs skyld, og vi gleder oss så sinnsykt, forklarte Resul.

Før han avsluttet:

– For å bli den beste må du slå de beste.

Siste fra forsiden