Nordavingler

Nordavind lurte alle – «Jwols» og «Reganam» blir værende i klubben

Duoen skal fortsatt spille Rocket League i Telenorligaen.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Like før helgen skrev vi om at Rocket League-spillerne Jørgen «Jwols» Olsen og Tormod «Reganam» Lien hadde forlatt Nordavind. Klubbens Twitter-melding – som takket begge for samarbeidet – var imidlertid bare et spill for galleriet, og de to stjernene er likevel ikke ute.

DISSE SKAL SPILLE FOR NORDAVIND I TELENORLIGAEN

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing
Øystein «etreX» Antonsen Larsen (innbytter)

En fersk Twitter-melding bekrefter nemlig at «Jwols» og «Reganam» kun forlater Nordavinds internasjonale førstelag. Klubben har hentet inn tre spillere fra utlandet, som vil konkurrere under Nordavind-banneret i både RLRS og Gfinity Elite Series.

Her hjemme fortsetter klubben som før i Telenorligaen, kun med den endringen at Casper «Al Dente» Vissing erstatter Øystein «etreX» Antonsen Larsen, som tar på seg en innbytterrolle. «Al Dente» spilte for Team Bjønnsk i Telenorligaens vårsesong, og vil i tillegg konkurrere på den internasjonale scenen for Nordavinds førstelag.

– Jwols og Reganam er ikke med i vår internasjonale satsning og kontraktene deres gikk ut. Det var også usikkert lenge om de ville spille med oss i Telenorligaen. Vi drøftet forskjellige alternativer, men endte opp med at denne lagoppstillingen er det beste valget. Vi kom deretter frem til en bra avtale for begge parter, forteller «etreX», som også blir trener for Telenorliga-laget.

– Blir nok mer avslappet

På spørsmål fra Gamer.no sier «Jwols» at han opprinnelig skulle spille på førstelaget. Grunnet spillestiler som ikke passet sammen ble det i stedet bestemt at han ville ta plass på Telenorliga-laget. Dermed sto han også fritt til å finne seg et nytt internasjonalt lag, og som nevnt tidligere blir han altså innbytter for Flipside Tactics.

For høstsesongen i Telenorligaen forventer han en mer avslappet tilværelse enn tidligere sesonger. Planen er riktignok fortsatt å vinne hele sulamitten.

– Ja, det blir nok en del mindre trening og så videre, da «Al Dente» skal fokusere på å spille bra med det internasjonale laget. Så det blir nok mer avslappet, og «Reganam» og jeg vil fokusere på å spille bra individuelt, sier Olsen.

Hva «Reganam» angår vil han altså ikke stille for Razzle Dazzlers, slik vi skrev i forrige uke. I siste liten valgte han å vende tilbake til Nordavind, etter at klubben kom med et fristende tilbud.

– Jeg hadde jo egentlig tenkt å spille for Razzle denne sesongen, men så luftet «Jwols» en idé om å fortsette sammen. Etter litt frem og tilbake kom jeg frem til at det å fortsette det gode samspillet med «Jwols», i tillegg til å få inn en veldig god spiller i «Al Dente», var for fristende, forteller Lien til Gamer.no.

Begge spillerne forventer nå litt mere trøkk i høstens Telenorliga-møte med Razzle Dazzlers. Ved siden av at laget nå ble snytt for «Reganam», er det også returoppgjøret fra vårens finale – som naturligvis skaper spenning.

Siste fra forsiden