Sluttspillet i Telialigaen - Rocket League

Nordavind nok en gang ustoppelig i Rocket League

Oslo-klubben med fem strake Telialiga-titler.

Sindre Stien/Good Game

OSLO (Gamer.no): Nordavind har igjen befestet sin posisjon som det beste Rocket League-laget i Norge, med nok en triumf i Telialigaen.

Jørgen «Jwols» Olsen, Tormod «Reganam» Lien og Casper «Al Dente» Vissing sikret seier i helgens sluttspill på Meet Ullevaal i Olso, og tok dermed klubbens femte strake tittel.

Nordavind kan juble for nok en seier i Telialigaen.
Sindre Stien/Good Game

– Det blir aldri kjedelig og det er like gøy hver gang. Det er moro å være på scenen foran publikum og konkurrere, og så er pengene selvfølgelig en bonus på toppen. Men det å kunne si at man er best i Norge er bare veldig gøy, fortalte en fornøyd Olsen til Gamer.no etter lørdagens finale.

Jevnt, men aldri riktig spennende

Det ble en finale som ikke altfor mange hadde forventet på forhånd, ettersom Razzle Dazzlers overrasket med seier over Celestial i semifinalen tidligere på dagen. Razzle har lidd to tap mot Nordavind i Telialiga-finaler før, og det gikk altså ikke stort bedre denne gangen.

Disse spilte for Nordavind

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

Disse spilte for Razzle Dazzlers

Mads «Maadzz» Gjelsten
Aleksander «Phocas» Jensen
Sebastian «Seeb» Falch

Den femdoble seriemesteren åpnet skarpt, og tok en rask tremålsledelse i første kamp. Så fant Razzle endelig litt fotfeste, og før noen hadde fått sukk for seg sto det plutselig 3-2. Utligningen kom aldri, men vi fikk et lite glimt av hurtigheten og aggresjonen vi vet Razzle kan varte opp med.

– De er raske, sprenger oss og er i veien. Det er veldig irriterende å spille mot, men også veldig risikabelt. Går du for én demo for mye, så er det plutselig ingen bakover i banen og da blir det mål, kommenterte Olsen om taktikken til Razzle.

I neste kamp var Nordavind mer frempå, og «Jwols» og kompani tok en ganske komfortabel seier. Razzle fikk imidlertid snudd på flisa i det påfølgende oppgjøret, og disket opp med krasj og eksplosjoner i ett kjør.

En overtidsseier i kamp tre var riktignok ikke nok til å sette en støkk i konkurrenten, og da Nordavind tok sin egen seier på overtid i kamp nummer fire gikk lufta ut av Razzle-ballongen. I den siste og avgjørende kampen fikk Nordavind gjøre akkurat som de ville, og det endte med voldsomme 8-0 til den nybakte seriemesteren.

– Vi visste at vi fikk en tøff utfordring mot Nordavind fordi vi er så dårlige til å forsvare oss. Samtidig er Nordavind veldig gode til å forsvare seg. Jeg følte at vi bommet en del på ballen, så vi mistet en del av finessen vi hadde mot Celestial. Men sånn er det, erkjente Mads «Maadzz» Gjelsten etter kampen.

Veien til finale

Semifinalene tidligere på dagen gikk bare halvveis som forventet, ettersom Razzle Dazzlers altså danket ut Celestial. Razzle viste flotte takter og skrudde både tempo og aggresjon opp på et nivå som motstanderen ikke klarte å matche.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

Disse spilte for Celestial

Vis mer

Richard «Tater» Egeli
Jørgen «Inferno» Klaastad
Calum «Calzafy» Mathieson

Disse spilte for Playwell

Kim Alexander «kimy0» Hermansen
Casper «Sacred» Sperrevik
Andreas «Andey» Groven

Til tross for at Celestial tok en tidlig ledelse i flere av kampene, fikk «Maadzz» og lagkameratene kjempe seg tilbake gang på gang. Det voldsomme fokuset på offensivt spill virket å skade begge lag, men til slutt var det Razzle som gjorde færrest feil og tok seieren 4-2.

For Nordavinds del virket semifinalen å by på tøffere jobb enn hva finalen endte opp med å gjøre. Det var ikke mange som hadde troen på at Playwell ville være i stand til å sende den regjerende seriemesteren hjem, men kamp skulle det bli.

Etter en grei seier for Nordavind i første kamp, kjempet Playwell seg tilbake og vant den neste runden. Nordavind fulgte opp med to knepne seire, før Playwell virkelig dro til og tok en lynrask tremålsledelse i kamp fire. «Jwols», «Reganam» og «Al Dente» klarte nesten å hente inn ledelsen, som virket å være nok til å knekke konkurrenten. Nordavind vant med seks mål i siste kampen og dermed tok semifinalen 4-2.

Siste fra forsiden