Nordavind

Nordavind signerer «bfr» til sin internasjonale satsing

Tre av fem brikker er på plass, i det Nordavind samtidig flytter opp «sense» fra Telialigaen-laget.

Sigve Løndal/Nordavind

DISSE SPILLER NÅ FOR NORDAVIND

Vis mer

Ådne «sense» Storås Fredriksen
Bjørnar «bfr» Fauske Røn
Thomas «Ryxxo» Nielsen

Danske Thomas «Ryxxo»
HLTV.org

Lørdag kunne Nordavind annonsere nye spillere til sitt internasjonale Counter-Strike-lag. Inn henter de Ådne «sense» Storås Fredriksen fra det norske Telialigaen-laget, samt at de har sikret seg signaturen til tidligere 777-spiller Bjørnar «bfr» Fauske Røn, som vi fredag kunne avsløre hadde blitt kjøpt ut av sin kontrakt hos den nystartede klubben.

Dermed har klubben tre spillere klare for sin internasjonale satsing, med danske Thomas «Ryxxo» Nielsen og de to nevnte nordmennene.

Ådne «sense» Storås Fredriksen går dermed ut av Telialigaen-laget, og blir erstattet av danske Magnus «Mags» Andersen. Fredriksen mener at det var et enkelt valg å bytte.

– Det som fristet meg mest er at det internasjonale laget er jo en profesjonell satsing. Alle har samme mål om å bli så god som mulig. Jeg tror dette laget kan ligge å vippe mellom 30.- og 40. plass på HLTV sin lagrangering om vi alle fortsetter å forbedre oss som vi gjør nå, da skal vi klare målene våre.

LES OGSÅ: 777 selger «Bfr» til ukjent klubb

Spiller hjemmefra

Ådne «sense» Fredriksen går inn i Nordavinds internasjonale satsing.
Sindre Stien/Nordavind

Fremover er planen klar for spilleren, nemlig trening og samspill. Han blir fortsatt sittende hjemme å spille, selv om Nordavind har lokaler i Oslo.

– Planen fremover er å få spilt så mye som mulig sammen, og spille så mange offisielle kamper som vi kan. Jeg flytter ikke til Oslo for å spille i år i alle fall, avslutter Fredriksen.

LES OGSÅ: Nordmann blir en del av stjernelag

Tøft å forlate 777

Bjørnar «bfr» Fauske Røn blir Nordavind-spiller.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3
Les også
«AverageJonas» er kaptein for de nordiske Riot Summer Bundle-lagene

Bjørnar «bfr» Fauske Røn forlot altså 777 for kort tid siden, nettopp fordi Nordavind viste interesse. Røn sier at dette var veldig vanskelig.

– Det var et vanskelig valg med tanke på at det var midt i sesongen, og det at overgangsvinduet stengte etter den runden. Jeg følte da at det var litt dårling ovenfor gutta i 777 å dra, men samtidig kunne jeg ikke takke nei til muligheten jeg fikk fra Nordavind.

LES OGSÅ: Apeks sender nok en spiller til benken

Røn er helt tydelig på hva som gjorde valget om å gå til Nordavind enkelt.

– Det at det er en profesjonell satsing og trening mot gode lag var det som fristet mest med å gå til Nordavind. Jeg tror vi kan komme blant de 50 beste lagene på HLTV hvis vi presterer og trener godt nok.

Også Røn poengterer at hovedfokuset fremover vil være trening og kamper. Heller ikke han vil reise til Oslo for å jobbe fra Nordavinds kontorer.

– Planene for framover til jul er å pracce og spille så mye vi kan. Jeg skal ikke jobbe fra kontorene i Oslo frem mot nyttår, avslutter Røn.

Siste fra forsiden