Sluttspillet i Telialigaen

Nordavind snudde til seier mot Riddle

Riddle rystet Nordavind, men måtte til slutt vike for overmakten.

Nordavind kunne til slutt slippe jubelen løs.
Sindre Stien/Good Game

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jørgen «cromen» Robertsen
Haris «H4RR3» Hadzic
Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

Nordavind slår følge med Apeks til finalen av Telialigaen høsten 2019 etter en 2-1-seier over Riddle. Mens Apeks hadde full kontroll i sin semifinale fikk Nordavind langt mer trøbbel mot et Riddle lag som nok en gang overrasket.

Mange husker nok fjorårets semifinale hvor Riddle presset Apeks til det ytterste. Første kart Vertigo var lenge jevnspilt før Riddle sikret viktige runder mot slutten og stakk av med seieren 16-11.

Spørsmålene begynt å svirre i studio om Riddle rett og slett kunne stjele med seg den andre finaleplassen. Nordavind ville imidlertid det annerledes og snudde hele kampen med 16-9 og 16-4 på henholdsvis Dust 2 og Inferno

– For et beist Nordavind var dette kartet her, sa programleder Simen Henriksen i studio etter Inferno.

LES OGSÅ: Apeks fosset til Telialigaen-finale

– Hvis vi ikke gjør det så har vi ingenting her å gjøre

Sindre Stien/Good Game

Ruben «RUBINO» Villarroel var naturlig nok lettet, men også kritisk til lagets prestasjon etter at laget hadde sikret seg en plass i finalen.

– Skal jeg være ærlig forventet vi 2-0. Vi startet dårlig, kommunikasjon var dårlig. Det var ikke så lett å kommunisere og sånn er det på LAN noen ganger. De vant Vertigo og spilte kjempebra, men på Dust 2 og Inferno følte jeg vi hadde kontroll hele veien.

– Hvordan legger man sånt bak seg og nullstiller for neste kamp, spurte reporter Jon Cato Lorentzen fra scenen?

– Jeg måtte komme med et par gloser og bli litt sur. Vi må starte om selvfølgelig, men det er også ting vi må fokusere på som kommunikasjon og være der for hverandre. Det virket som om vi bare tenkte på oss selv og sånn skal ikke vi spille. Vi spiller som et lag og vinner som et lag. Og hvis vi ikke gjør det så har vi ingenting her å gjøre, avslutter Villarroel.

Siste fra forsiden