Smite Pro League

Nordmann imponerte i sommerfinalene i Smite Pro League

«Lawbster» kom seg til finalen.

Alle spillerne samlet seg for et sluttbilde.
Hi-Rez Studios

Paradigm, med nordmannen Emil «Lawbster» Evensen i spissen, trakk det korteste strået under sommerfinalene i Smite Pro League.

Den fjerde og avgjørende kampen mellom Paradigm og TSM. (Video: SmiteVOD)

Motstander Team Solo Mid gjennomskuet mye av spillet deres, og klarte derfor å holde mot det meste Paradigm forsøkte å komme med. Selv i tredje kamp da Paradigm hadde flere drap enn TSM, klarte de ikke å ta kontroll over de andre målene på kartet, og de måtte se seg selv slått til slutt.

Finalen endte med 3 – 1 til Team Solo Mid. Nordmannens lag måtte derfor ta til takke med en andreplass i mesterskapet.

Dette lover allikevel godt for høstens serie, som vil være avgjørende for hvilke europeiske lag som får være med til verdensmesterskapet. Årets mesterskap vil ha en førstepremie på litt over 8 millioner kroner.

Ingen enkel reise

Paradigm kom med til sluttspillet som det tredje og siste laget. Derfor var det nok ikke ventet at de skulle klare å komme seg helt til finalen i sommerens sluttspill.

Paradigm greide dog å slå TSM i én kamp. Den ser du her. (Video: SmiteVOD)

Etter å ha kjempet seg igjennom kvartfinalen mot et av de antatt sterkeste lagene, Cloud 9 G2A, samt Europa-vinnerlaget Titan i semifinalen, skulle de møte Team Solo Mid fra Nord-Amerika. TSM var forøvrig også det tredje laget som kom seg videre til sluttspillet. Dette var med andre ord den minste ventede avslutningen noen hadde sett for seg – ikke minst fordi begge lagene hadde slått sine antatt sterkere motstandere.

Det gikk dessverre ikke like godt for Bo «Badgah» Katzenmaiers lag, Fnatic. De lykkes ikke å komme videre fra kvartfinalene og endte derfor på en femte plass.

Siste fra forsiden