Elisa Invitational Fall 2021

Nordmenn kan kvalifisere seg til høstens europeiske storturnering

Først må 777, Oilers og Apeks gjennom Elisa Invitational Fall 2021 - Regional Swiss

777s «akEz», Oilers' «Saasinho» og Apeks' «Grus» kan alle kvalifisere seg til høstens Elisa-turnering
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3, Hanne Longva/Oilers, Eivind Von Døhlen/Good Game
Har «Ruyter» det som skal til for å lykkes i høstens Elisa-turnering?
Eivind Von Døhlen/Good Game

Sist gang Elisa-turneringen var på agendaen så vi 777 levere historisk høyt nivå før de til slutt møtte sine overmenn i turneringens kvartfinale. Brasilianske FURIA endte opp med å vinne sommerutgaven av Elisa Invitational, etter å ha slått norsk-eide SKADE med sin bulgarske spillerstall i turneringens finale.

Mandag 16. august får imidlertid 777 en ny sjanse til å imponere Europa, i det steg to av veien til den europeiske storturneringen settes i gang. Den regionale monradturneringen består av seksten lag, hvor åtte kvalifiserer seg til hovedturneringen Elisa Invitational Fall 2021.

LES OGSÅ: Vanir og Riddle enige om utlån

To og et halvt norske håp

Kan «Polly» Apeks' internasjonale spillerstall til topps?
Sindre Stien/Good Game

I likhet med 777 ble også Apeks invitert direkte til å delta i den regionale monradturneringen. Apeks stiller til turneringen med sin internasjonale spillerstall, hvor Sander «Grus» Nordeide Iversen er eneste nordmann. Oilers kvalifiserte seg gjennom den norske kvalifiseringen, etter å ha slått Foxed i semifinalen, og Apeks' akademilag Apeks Rebels i finalen.

LES OGSÅ: Bifrost kan ta seg til toppen av Telia Masters

Den regionale delen av Elisa Invitational Fall 2021 går over fire uker, frem til torsdag 9. september. Kamper spilles fra mandag til torsdag, klokken 1700 og 2000.

Siste fra forsiden