CSGO Landslag VM

Norge ute etter hårfint tap mot Danmark

Damelandslaget også ute av gruppespillet i VM-kvalifiseringen.

Heccu/HLTV.org

Med gutta ute var det damelagets tur til å forsvare Norges ære mot et potensielt verdensmesterskap i Counter Strike: Global Offensive. I kvalifiseringen gikk det derimot hardt for seg på turneringens første dag.

Tidenes kamp av tidligere lagvenninne

Bulgaria var første lag ute på veien til VM og lagene falt til slutt på Ancient. Bulgaria ble ledet an av Yoana «Joanana» Vlaykova, som tidligere spilte med Aurora «aurora» Lyngdal i Astralis. Vlaykova gikk eksplosivt til verks med 39-16 i K/D (kill/death ratio red.anm) og bærte Bulgaria til seier. Bulgaria vant til slutt 16-10 og Norge var nødt til å vinne neste kamp.

Marita Siljan «Minnie» Sørensen var Norge beste med 29-19 i K/D.
Heccu/HLTV.org

LES OGSÅ: Apeks vinner Elisa Invitational Spring

Thrillerkamp mot naboene

Med sluttspillet på spill var det naboene våre fra Danmark som skulle opp mot Norge i runde to av gruppespillet. Lagene gikk for Overpass og var jevnspilte gjennom hele første omgang. Norge lå under 8-7 til pause, men gikk opp til 8-8 etter å ha vunnet pistolrunden.

Norges lag

Vis mer

no Thea «Pullox» Evensen
no Marita «Minnie» Siljan Sørensen
no Kaia «KiKi» Holmen
no Aurora «Aurora» Lyngdal
no Anniken «Anniken» Bergersen

Lagene byttet på å ta de neste rundene, men på 13-13 stakk Danmark av og tok de siste avgjørende rundene. Selv med en kamp igjen var Norge dessverre ute av gruppespillet og må se fra sidelinjen at både Sverige og Danmark er videre til sluttspillet.

Norge vant siste kamp 16-6 over Montenegro i gruppespillet og avsluttet med et plaster på såret. Dermed er begge våre landslag ute av VM-diskusjonen for denne gang.

LES OGSÅ: Må bli best i Europa for å få VM-billett

Siste fra forsiden