Counter-Strike: GO / ByLAN 2016

Norse fikk nok en turneringssseier

To av spillerne på motstanderlaget «feiret» finaleplassen med hårfarging.

Arsalan Blu/Gamer.no

Nysatsingen Norse stakk av med seieren under ByLANs Counter-Strike: Global Offensive-turnering i helgen der de slo aNimus. Dermed følger nylaget opp suksessen fra forrige uke, der de stakk de av med seieren under turneringen på Gigacon.

LES MER: Norse blir en norsk storsatsing med pengesterk partner i ryggen »

Norse holder koken

DETTE ER NORSE

Vis mer

Morten «Zeves» Vollan
Martin «cENTRYZ» Brandal
Jon Erik «ztk» Øygarden
Henrik «Becker» Becker
Jørgen «cromen» Robertsen

DETTE ER ANIMUS

Philip «Philip» Løseth
Tony «NiTo» Nilsen
Harald «rufus» Spelkavik
Erlend «Sercios» Holmstad
Petter «RICOn» Lind

I tillegg til Norse var det 20 andre påmeldte Counter-Strike-lag under ByLAN-turneringen, blant annet profilerte lag som aNimus og Aposis. Sistenevnte gikk gjennom en tøff prosess med kampfiksing i Telenorligaen en tid tilbake.

Norse lekte seg gjennom turneringen, og vant de fleste kamper uten store problemer. I finalen mot aNimus ble det derimot litt ekstra kriging, men det nye storlaget vant til slutt oppgjøret.

Skal farge håret

aNimus i godt humør før tapet.
Arsalan Blu / Gamer.no

aNimus gjorde som vinnerlaget, og lekte seg gjennom hele turneringen frem mot finalekampen. Der møtte de derimot tøffere motstand. Til tross for tap er laget fornøyd med egen innsats.

– Vi er fornøyd med resultatet i kampen. Vi ga god motstand og dro inn ett kart på Cache etter å ha hentet oss inn i kampen igjen, som førte til overtidsspill, forteller lagleder Philip «Philip» Løseth til Gamer.no.

Laglederen inngikk en avtale med lagkameraten Tony «NiTo» Nilsen om å farge håret dersom de nådde hovedfinalen. Siden det gikk så bra for aNimus, ble hårfarging et faktum.

– Jeg og «NiTo» småsnakket litt om turneringen, og han foreslo at vi skulle farge håret. Jeg var litt i tvil, men vi ble enige om å farge dersom vi var blant de to beste. Han kjører hvitt og jeg farger håret blått, avslutter Løseth.

Hårfarge skal kjøpes inn straks, så får vi se om fargeprosessen blir gjennomført.

ByLAN markerer seg

Les også
Celestial overrasket forhåndsfavorittene

På senhøsten blir det ofte arrangert LAN-arrangement forskjellige steder i landet, og i Bergen er det ByLAN som har markert seg som den største aktøren i en årrekke nå. «E-sport» og «et knallbra nettverk» var nøkkelord som ble nevnt om årets arrangement for det startet.

Her finner du hele bracketen for ByLAN-turneringen »

Siste fra forsiden