Norsk eventyrspill inspirert av norrøn mytologi

The Frostrune har fått utgiver og en fersk trailer.

Grimnir

Den norske spillutgiveren Snow Cannon Games fortsetter sitt korstog for å bringe norske spill ut i verden, og har nå sikret seg rettighetene til det kommende eventyrspillet The Frostrune.

I dette spillet får du rollen som en skipbrudden som klarer å karre deg i land på ei mystisk øy. Her finner du en landsby, men ingen mennesker. Alt tyder på at innbyggerne forlot stedet i all hast.

Fersk trailer fra spillet.

Utforsk en autentisk viking-verden

The Frostrune beskrives som et klassisk pek-og-klikk-eventyr, der du må utforske en mørk skog full av glemte runesteiner og gravhauger. I denne skogen finner du også «hemmeligheter og skjulte objekter», som du trenger for å løse øyas mysterium.

Utviklingen foregår hos Drammen-baserte Grimnir, en spillutvikler som ble dannet i 2013 av en gjeng utviklere som deler en interesse og lidenskap for vikingtiden og spill. De ønsker å gjøre spillene sine så autentiske som mulig, noe som definitivt lover godt i en verden der 95% av vikinger i spill minner aller mest om sjøfarende versjoner av Tolkiens dverger.

Spillet kommer til iOS, Android, Windows Phone og PC sent i år eller tidlig neste år.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Spillhistorie.no. Der finner du blant annet et ferskt tilbakeblikk på «Doom på Amiga», Alien Breed 3D og en anmeldelse av det nye, norsk/svenske Commodore 64-spillet Spaceman Splorf.

Siste fra forsiden