Norsk hytte i Playstation Home

Blant de nykungjorte funksjonene til Playstation Home finner vi muligheten til å bo i ei norsk hytte.

Playstation Home er en virtuell møteplass for PPS3-eiere. Spillerne får lage sin egen figur og innrede sin egen leilighet, hvor de blant annet kan få besøk av andre spillere. Leiligheten kan innredes ved hjelp av ulike møbler, samt bilder og media fra brukerens egen harddisk. Hver bruker får en egen virtuell lommebok, og kan kjøpe møbler og klær, samt delta i auksjoner.

På årets E3-messe kunngjorde Sony flere nyheter for Home. En av disse er at spillerne vil få mulighet til å velge mellom fire typer leiligheter, og morsomt nok for oss nordmenn, er et av disse valgene en norsk tømmerhytte. Om du ønsker å svikte fedrelandet, kan du også velge å bosette figuren din i et strandhus, en penthouse-leilighet i Manhattan-omgivelser og et tradisjonelt japansk hjem.

Ellers fortalte Sony at det vil bli mulig å starte spill og filmer fra Home, og at brukere kan møte hverandre på virtuelle møteplasser for å sette i gang flerspillerspill. Sony har også redesignet lobbyen, og gir oss nå et åpnere miljø som skal gi utviklerne større fleksibilitet i forhold til å bygge videre på konseptet etter lansering.

Home har vært under utvikling i tre år, og skal lanseres som en integrert del av Playstation Network til høsten.

Siste fra forsiden