King of Nordic

Norsk semifinaletap i King of Nordic

Norge klarte ikke å komme til topps denne gangen heller.

ESEN/King of Nordic

Fredag forrige uke var det nytt nordisk sluttspill i King of Nordic. Med finalekamp forrige runde ble Norge direkteplassert i semifinalen denne runden. Det var Team Makiiinen som representerte fedrelandet denne gangen. Laget er basert på forskjellige spillere fordelt på flere divisjoner i Telenorligaen.

Som forventet

DETTE VAR TEAM MAKIIINEN

Vis mer

Haakon «Radifaction» Tholo
Grant Stian «Zeon» Stueland
Mathias «Fonzie» Olastuen
Fredrik «Freddah» Sætherbakken
Wojciech «Thor» Prochniak

Lagleder for Makiiinen, Haakon «Radifaction» Tholo, som sannsynligvis melder overgang fra Celestial til BX3, er ikke fornøyd med egne prestasjoner i helgas kamp. Norge spilte nemlig mot Sverige i første runde og tapte kampen 16–9.

– Personlig for meg spilte jeg et av mine verste kamper. Som terrorister slet vi mye med å samarbeide, og resultatet kom som forventet. Vi vet at det andre laget spiller mye sammen og kjenner hverandre godt. Derfor ble det vanskelig for oss å legge noen bestemte taktikker som ville fungere, forteller Tholo.

Og legger til:

– Jeg vet at Dust 2 er et kart ingen av oss på laget liker, og for meg personlig er kartet det aller verste. Det er et kart jeg ikke kan spille dynamisk og gjøre mange «plays», i alle fall når jeg holder bombeområdet på B som anti-terrorist. Hadde vi spilt et annet kart hadde vi vært mer komfortable og jeg tror vi kunne vunnet kampen, enten på Mirage, Cache eller Overpass.

Selv om det ikke gikk som de håpet i denne turneringen skal man ikke se bort i fra at laget deltar igjen.

Haakon Bauer-Nilsen «Radication» Tholo blir muligens ny BX3-spiller.
Privat

– Det kan hende vi kommer til å delta på neste kvalifisering sammen, men vi tilhører forskjellige lag. Så vi får se hvem som kan og ikke.

– Hva skal dere gjøre videre?

– Planen videre er å forbedre meg med laget mitt og fortsette å spille Counter-Strike. Resten av guttene vet jeg kommer til å fortsette å spille, avslutter han.

Kun en kvalifisering igjen

Forrige søndag var det Mixcloud som stakk av med en overbevisende seier i den norske kvalifiseringen. De møter dermed et av de andre nordiske landene i et nytt ukessluttspill førstkommende fredag. Søndag 15. januar er det sesongens siste kvalifisering, med mindre Mixcloud står igjen som vinnere fredag.

Les også
AW3 er Rocket League-mestere i Telialigaen for andre sesong på rad

Siste fra forsiden