Valorant - Winter Nations

Norsk Valorant-kvalifisering til storturnering starter fredag

Tre norske lag går videre til Winter Nations, og vil være med i kampen om 45 000 kroner.

Jonas «AverageJonas» Navarsete og Apeks har slått seg sammen for å styrke den nordiske Valorant scenen.
Twitter: @average_jonas

Den norske Valorant-streameren, Jonas «AverageJonas» Navarsete, har hatt stor suksess som både spiller og kommentator for Team Liquid det siste året. Men selv om sendingene stort sett foregår på engelsk foran et stort internasjonalt publikum, har ikke Narvasete glemt bort det norske gaming-miljøet helt enda. Han har nemlig slått seg sammen med Apeks for å lage en nordisk Valorant-turnering med åpne kvalifiseringer. Påmelding er gratis og åpen for alle i Norden.

Meld deg på den norske kvalifiseringen til AverageJonas - Valorant Series her »

Håper miljøet utvikler seg

Fredag klokken 18:00 starter den norske kvalifiseringen hvor topp tre går videre til den nordiske finalen, Winter Nations, og får muligheten til å konkurrere om premiepotten på 45 000 norske kroner. Winter Nations vil sendes direkte fra lørdag og søndag klokken 14:00 på «AverageJonas» sin Twitch-kanal.

Anders Kjær
Fahil Anweri / Apeks

Medeier og grunnlegger av Apeks, Anders Kjær er med på å arrangere Winter Nations, og forteller at dette er et steg i riktig retning for å utvide den norske Valorant-scenen.

– Denne turneringen er laget for å bygge miljøet i Norden, men for oss i Apeks tenker vi spesielt på Norge. I andre spill har Norge hengt langt etter med turneringer og muligheter, mens det vi ønsker her er å bidra til at miljøet rundt Valorant i Norge kan vokse seg konkurransedyktig fra start av. «AverageJonas» er en flott fyr å samarbeide med for å gi tilbake til miljøet, så jeg håper virkelig at folk melder seg på for å vise hva de kan i Valorant. Vi i Apeks ser frem til å følge nøye med på hvordan scenen utvikler seg, og plutselig vil vi signere et Valorant-lag også, forteller Kjær.

LES OGSÅ: Nybakt pappa overrasket alle: – Blanding av sjokk og glede

Siste fra forsiden