PUBG Europe League - N47

Norske «ivel» og Zoekt Een Naam har funnet seg et nytt PUBG-hjem

Ble kjøpt opp av klubben til norske «Noobwork».

Fra venstre: Paavo «PaG3» Voutilinen (20), Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen (29), Luke «Teabone» Crafer (23) og Valtteri «Vazku» Jussila (18).
N47

PUBG-laget Zoekt Een Naam, med norske Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen i spissen, har signert kontrakt med N47 – e-sportorganisasjonen til Joachim «Noobwork» Haraldsen. Det melder Haraldsen i en pressemelding tirsdag.

Disse spiller for N47

Vis mer

Levi «Ivel» Haakenstad Sørensen
Paavo «Pag3» Voutilainen
Valteri «Vazku» Jussila
Luke «Teabone» Crafer

Kunngjøringen kommer midt under forberedelsene for neste fase av PUBG Europe League (PEL), som «Ivel» og kompani kvalifiserte seg for i sommer.

– Laget vi har kjøpt har nettopp kvalifisert seg til den største internasjonale ligaen [i PUBG]. Det er utrolig spennende da de nå hver uke kommer til å spille i en stor arena mot 15 andre lag med publikum og direktesendinger på nett og på TV hver helg, forteller Haraldsen.

Nå som laget endelig har en organisasjon i ryggen er målet først å fremst å bli vant med nye omgivelser i Berlin, der laget skal bo og konkurrere de neste månedene. Etter en innledende tilvenningsperiode sikter laget høyt.

Haraldsen er sportslig ansvarlig for N47, e-sportorganisasjonen som ble lansert i mars.
N47

– Ligaen er nå i siste fase i året, fase tre, og i denne fasen så håper vi på en topp 8-plassering. Dette er veldig nytt for utøverne våre, så vi må bli litt vant med det å spille i en arena. Vi går for seier i neste runde, heter det i pressemeldingen.

– Kunne ikke vært mer fornøyd

Jakten på en organisasjon begynte for alvor i sommer, etter plassen i PEL var et faktum. En forøyd «Ivel» forteller til Gamer.no at laget kom i kontakt med Haraldsen og derfra gikk alt veldig fort.

«Ivel» har fartstid fra Spett Gaming, før han gikk til Zoekt Een Naam – nå N47.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

– Alt har gått veldig fort, men jeg og guttene kunne ikke ha vært mer fornøyde med hva slags organisasjon vi fikk. N47 har samme visjon som det vi har hatt hele veien, så jeg gleder meg til å starte med dem bak oss, sier Sørensen.

Foruten bytte av navn blir det ingen umiddelbare endringer for laget, som fortsetter med samme troppen. Nå bærer det til Berlin førstkommende helg, og så fortsetter hardtreninga inn mot PEL-start 30. august.

Les også: Nå blir PUBG en del av Telialigaen »

Siste fra forsiden