Joakim «jkaem» Myrbostad

Norske «jkaem» har signert for EXTREMUM

Myrbostad skal nok en gang konkurrere sammen med kjernen av laget han har vært sammen med i flere år.

Joakim «jkaem» Myrbostad er tilbake blant tre av sine tidligere australske lagkamerater etter en kort visitt innom Apeks.
Eivind Von Døhlen/Good Game

DISSE SPILLER NÅ FOR EXTREMUM

Vis mer

Joakim «jkaem» Myrbostad
Aaron «AZR» Ward
Sean «Gratisfaction» Kaiwai
Jay «Liazz» Tregillgas Hansel «BnTeT» Ferdinand

Aleksandar «kassad» Trifunović (trener)

Søndag ettermiddag ble tidligere rykter om Joakim «jkaem» Myrbostads fremtid bekreftet, i det nordmannen ble annonsert som en av de fem splitter nye spillerne i EXTREMUM. Helt siden Apeks gikk ut på Twitter for å annonsere at Myrbostad var signert videre til en annen klubb i midten av desember, har spekulasjoner rundt den norske stjernens nye prosjekt florert.

Til TV 2 forteller Myrbostad følgende:

– Det kom litt overraskende på meg også, jeg forventet at når jeg først kom hjem så skulle det bli en stund, men så fikk jeg et tilbud som var for fristende å si nei til. De er som brødre for meg. Vi har reist verden rundt og vært igjennom tykt og tynt sammen, sier han i TV 2 sin sak.

LES OGSÅ: Apeks henter CSGO-veteran Joakim «Jkaem» Myrbostad

Joakim «jkaem» Myrbostad er tilbake blant gamle bekjente.
EXTREMUM

Myrbostad har tidligere trivdes godt i det australske selskap, og har holdt seg innenfor regionen helt siden februar 2018, kun med unntak av svippturen innom Apeks og Norge i oktober 2020. Flesteparten av spillerne i det nystartede EXTREMUM laget kjenner hverandre godt fra tidligere lag som 100 Thieves og Renegades, så det er ingen tvil om at dette er en kjerne som har bevist at de kan sparke hardt fra seg. Det er kun indonesiske «BnTeT» som ikke har tidligere kjennskap til laget, etter spilleren tilbragte 2020 sammen med amerikanske Gen.G, hvor «BnTeT» strålte med imponerende individuelle prestasjoner.

LES OGSÅ:Ordkrig og anklager om løgn – «Jkaem»-agent og Apeks-Baarli er helt uenige

Siste fra forsiden