Rubino til Valorant

Norske «Rubino» har signert for Valorant-klubb

En av Norges mest meriterte Counter-Strike-spillere gjennom tidene skifter beite.

Sindre Stien/Telialigaen

Ruben «RUBINO» Villarroel har nå funnet seg et nytt hjem i den spanske klubben Heretics og bytter samtidig spill til Valorant. De satser nå hardt på å sette avtrykk i den europeiske Valorant-scenen med et internasjonalt lag bestående av kjente navn som «IoWeL» og «nukkye», i tillegg til vår egen «RUBINO».

LES OGSÅ: – «RUBINO» har fått en betennelse i armen

Etter tidligere å ha annonsert på Twitter at han var klar for nye utfordringer innen e-sport, har «Rubino» nå annonsert at han følger i fotsporene til store profiler som Christopher «GeT_RiGhT» Alesund og Adil «ScreaM» Benrlitom og tar steget fra Counter-Strike til den nye utfordreren Valorant.

Til TV 2 forteller Villarroel at han hadde flere tilbud.

– Sjansen bydde seg raskt etter jeg gikk ut på Twitter med at jeg var åpen for tilbud. Kombinasjonen av at jeg fikk prøvespille for Alliance, og at flere spillere anbefalte meg grunnet min erfaring, kulminerte i at Heretics signerte meg til Valorant-laget sitt, forteller Villarroel til TV 2.

Ny start

«Rubino» satser på Valorant. Her avbildet med Nordavind-drakt.
Sindre Stien/Good Game

26-åringen, som blant annet har vært innom storlag som Dignitas, North og Heroic, satser nå på å kunne fortsette karrieren på høyt nivå etter tidligere å ha slitt med skader i både øye og skuldre, som har vært ødeleggende på kort sikt. Klubben vil dermed ha seks spillere, men det betyr ikke at Villarroel skal slite benken forteller han til TV 2.

– Jeg tror det kommer til å bli normalt i Valorant med større lagoppstillinger grunnet antall karakterer som kommer til å komme. Vi er ikke fem i startoppstilingen, og én benkesliter. Vi er seks stykker som kommer til å spille og rullere ut i fra hvilken motstander vi møter.

LES OGSÅ: «H4RR3» erstatter «Rubino» i Nordavind på permanent basis

Laget har allerede befestet sin posisjon i toppen av Europa med å ta hjem seieren i turneringen First Strike etter solide seire mot lag som Liquid, G2 og SUMN FC. Klubben er nå blant de første som satser på et seksmannslag innen Valorant, og satser nå på å holde seg i toppen med signeringen av nordmannen.

Siste fra forsiden