Gamer.no StarCraft II Archon Mode Challenge

Norske toppspillere deltar i Archon Mode-turneringen på Gamer.no denne uka

Sluttspillet vises på GamerTV og på BarCraft i Oslo og Trondheim.

Over 30 lag er nå godt i gang med StarCraft II Archon Mode Challenge på Gamer.no. Disse skal først gjennom et gruppespill, der de to beste lagene i hver gruppe er videre til et sluttspill søndag 6. desember. All spilling foregår på nettet, og kampene i sluttspillet vises på GamerTV og på BarCraft i Oslo og Trondheim.

Kjente profiler på rad og rekke

Blant de påmeldte lagene finner vi Moose Destroyers, som består av superstjernen og regjerende seriemester «Snute» og kameraten «RiChY». Disse gutta spilte to-mot-to da de var en del av GamersLeague tidligere i sin karriere. Sammen vant de flere turneringer og var regnet som de beste i Europa for mange år siden. Det derfor ventet at elgknuserne når langt også i turneringen på Gamer.no, men de er ikke de eneste som kan gjøre det sterkt.

HVA ER ARCHON MODE?

Vis mer

Spillvariant i StarCraft II der to spillere kan dele kontroll over én og samme hær. Dette er et frieri til spillere som ikke ønsker å hoppe ut alene i den konkurransefokuserte flerspillerdelen. Én spiller kan for eksempel fokusere på å samle ressurser og bygge bygninger mens en annen kontrollerer styrkene i kamp.

PREMIENE:

1. plass: 2 x 500 kroner, to Collector's Edition, to t-skjorter, to hettegensere og plakater

2. plass: 2 x 500 kroner, to t-skjorter, to hettegensere og plakater

3. plass: 2 x 500 kroner, to hettegensere og plakater

4.-8. plass: 2 x 250 kroner, to t-skjorter og plakater

9-12 plass: Plakater

Bak lagnavnet Bare Eiki Band finner vi «CreamCake» og «Eiki» fra 1. divisjon av Telenorligaen. Disse to ledet den internasjonale ligaen i Archon Mode noen uker etter lansering av StarCraft II: Legacy of the Void.

Andre norske toppspillere som har slått seg sammen for å kjempe i Archon Mode-turneringen er «Rake» og «Scytheee», «Civi» og «Queenhustlers», «Northbrute» og «MiCroLiFeX». Ellers er det en god del spillere fra lavere divisjoner i Telenorligaen, i tillegg til en rekke ukjente navn som kan overraske den norske eliten. Det er tross alt noe ganske annet å måtte samarbeide fremfor å styre alt basebygging, angrep og forsvar alene.

Se sluttspillet på BarCraft i Oslo og Trondheim

God stemning på et tidligere BarCraft-arrangement på The Scotsman.

Sluttspillet i Archon Mode-turneringen starter søndag 6. desember klokken 16:00 og vises på The Scotsman i Karl Johan i samarbeid med BarCraft Oslo. Der vil også kommentatorparet Eskil «Fearsome» Uggen og Julian «DogSledder» Nash sitte og kommentere kampene.

I tillegg settes det opp et BarCraft-arrangement på Work-Work i Munkegata i Trondheim. Det er gratis inngang begge steder, men aldersgrensen er satt til 20 år på grunn av alkoholservering.

De som ikke kan komme på BarCraft får selvsagt mulighet til å følge oppgjørene på GamerTV.

Kampene i gruppespillet spilles som best av tre, mens sluttspillet spilles best av fem til og med semifinalen. Finalen spilles best av syv.

Siste fra forsiden