Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 3

Ny dag betyr nye premier i kalenderen vår

Se hva som gjemmer seg i dagens luke.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

The Park.
Funcom

Norsk spillpakke

I dagens luke sender vi en hyllest til den norske spillscenen, og premien er da selvfølgelig en godpakke med hele fire norske spill.

Dreamfall: Chapters.

Først i rekken kommer det nylanserte skrekkspillet fra Funcom, The Park, hvor man i rollen som en engstelig mor må utforske en grufull fornøyelsespark på leting etter barnet sitt.

Shiftlings.

Deretter byttes skummelhetene bort for en stakket stund, når den episodiske oppfølgeren til Drømmefall-spillene gjør sin entre.

Dreamfall Chapters etterfølges tett av det morsomme gåtespillet Shiftlings, som for øvrig er utgitt under den gamle Sierra-paraplyen.

Among The Sleep.
Krillbite Studio

Helt til slutt bærer det nok en gang ned i mørket og uhyggen, med det svært unike skrekkspillet Among The Sleep. Her kastes man inn i sokkene til en toåring som utsettes for nattlige besøk av den overnaturlige typen, og her er det mye vemmelig å utforske.

Vi storkoste oss med samtlige spill i pakken, selv om vi fortsatt har til gode å se de siste episodene av Dreamfall Chapters.

Slik blir du med i trekningen

For å delta i trekningen om disse fire spillene må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Les også
Anmeldelse: Shiftlings

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden