Ny DS på vei?

I følge en amerikansk analytiker vil Nintendo snart lansere en ny versjon av populære DS.

Mens det er stuekonsollen Wii som får mest oppmerksomhet for tiden, opplever Nintendo fortsatt enorm suksess med håndholdte DS, som er den bestselgende håndholdte konsollen i dagens marked.

Nintendo DS Lite

Det vesle systemet har allerede gjennomgått én vellykket forandring, og nå hevder Evan Wilson, analytiker hos Pacific Crest Securities, at Nintendo har nok en DS-versjon på trappene.

Han forteller at i følge selskapets kontakter, har Nintendos designere gjort ferdig arbeidet med en ny modell. Denne skal være tynnere enn DS Lite, samtidig som den har lagringsplass på konsollen og større skjermer.

Det mange utvilsomt vil oppleve som negativt med den nye versjonen, om den er slik Wilson hevder, er at den mangler port for Game Boy Advance-spill.

Wilson og Pacific Crest Securities tror imidlertid ikke Nintendo har hastverk for å få den nye DS-en ut på markedet. I stedet er det sannsynlig at Nintendo vil vente til salget av DS Lite begynner å slakke av.

Med tanke på hvor godt DS Lite selger per i dag, kan det med andre ord ta en stund til vi får se om informasjonen fra Evan Wilson er korrekt.

Siste fra forsiden