Ny God of War-oppdatering lar Kratos vise frem sin lystige side

Actionspillet har fått gratis fotomodus.

PlayStation

Torsdag 10. mai ruller Sony Santa Monica ut en fersk oppdatering for God of War, som introduserer spillets tidligere annonserte fotomodus. Det forteller utvikleren via den offisielle PlayStation-bloggen:

– Smil, gutt!
PlayStation

– Med God of War håpet vi å skape en opplevelse som viste seg frem både teknisk og kunstnerisk. Å legge til en fotomodus var derfor noe vi måtte gjøre. Med fotomodusen kan spillere slippe løs kreativiteten sin, og oppleve verdenen, de frenetiske kampene, de vakre omgivelsene og spillets dødelige figurgalleri som aldri før, skriver sjefsingeniør for God of War, Jeet Shroff.

Med Photo Mode kan spillere når som helst fange blinkskudd fra God of Wars detaljrike verden. Modusen byr på en haug med effekter, og lar spillere manipulere verdenen slik at man for eksempel kan gi den ellers så alvorlige Kratos et smil om munnen. Bildene nederst i artikkelen viser litt av hva fotomodusen er i stand til.

– Et mesterverk

God of War har vært ute i knappe tre uker, og allerede har det satt dype spor i spillbransjen. Forrige uke kunngjorde Sony at spillet er det raskest selgende PlayStation 4-eksklusive spillet noensinne, med 3,1 millioner eksemplarer solgt på bare tre dager.

Både fans og kritikere har rost Kratos' nyeste eventyr opp i skyene, og vår egen Andreas Bjørnbekk skrøt kraftig av spillets nye retning:

– God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne, lød konklusjonen i vår anmeldelse.

God of War kunne blitt veldig annerledes.
Sony mente opprinnelig det var for dyrt å inkludere Kratos' sønn i spillet »

Siste fra forsiden