God of War Ragnarök

Ny God of War Ragnarök-trailer oppsummerer historien så langt

Frisk opp hukommelsen før Kratos og Atreus legger ut på sitt neste eventyr i november.

Sony og Santa Monica Studio tikker sakte ned dagene til lansering av God of War Ragnarök. Oppfølgerspillet skal ut 9. november, og som opplading har utvikleren rullet ut en trailer som oppsummerer historien så langt.

I videoen – som du ser over – guider skuespiller Felicia Day oss gjennom hva som skjedde i God of War fra 2018. Mimir, leksikonhodet fra det første spillet, dukker også opp her og der for å dele sine observasjoner.

Les vår anmeldelse av God of War »

Eventyret om Kratos og Atreus fortsetter i God of War Ragnarök.
Sony

Det hele fortelles gjennom en bok med lekre animerte tegninger. Her er høydepunkter fra det første eventyret til Kratos og Atreus, som leder opp til fortsettelsen i God of War Ragnarök.

Neste spill plukker opp tråden tre år senere. Far og sønn krigsgud legger ut på nye eventyr idet tresommersvinteren, Fimbulvinter, nærmer seg slutten.

Ifølge norrøn mytologi er det nå Ragnarok – gudenes ende – skal begynne, og Kratos og Atreus må farte fra verden til verden i et forsøk på å sette en stopper på dramatikken.

God of War Ragnarök kommer utelukkende til PlayStation 4 og PlayStation 5. De siste årene har Sony også begynt å satse mer på PC, men utgiveren har foreløpig ikke sagt noe om lanseringsplaner der.

LES OGSÅ: Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo »

Siste fra forsiden