Ny info om Devil May Cry 4

Her er litt mer informasjon om det fjerde Devil May Cry-spillet, som også ser ut til å få en PSP-versjon.

Capcom har akkurat lansert det offisielle nettstedet til Devil May Cry 4, men om du går dit for å finne ny informasjon blir du etter alt å dømme skuffet. Der finner du nemlig bare et par konseptbilder (av Nero og Dante) og litt kortfattet japansk tekst.

Det japanske bladet Famitsu har imidlertid kjørt en liten sniktitt på spillet, og de har fortalt at Nero vil være en spillbar figur i spillet, og at han vil kunne utføre "devil actions" (uten at vi har detaljer om disse). Ellers skal gameplayet minne mye om det vi kjenner fra tidligere spill i serien.

Famitsu forteller også at spillet skal kjøre på 60 bilder i sekundet, og at Yuji Shimomura også denne gangen vil stå for filmsekvensene i spillet. Mer informasjon om Devil May Cry 4 på PS3 forventes på Tokyo Game Show.

I følge nettstedet Worthplaying har Capcom også røpet at spillet kommer til PSP. De forteller at en oppdatert utgivelsesliste på Capcom-nettstedet viser en PSP-versjon av Devil May Cry 4. Det offisielle nettstedet snakker imidlertid fortsatt kun om PS3-versjonen av spillet.

Siste fra forsiden