Ny informasjon om Ridge Racer 7

To uker før PS3-spillet Ridge Racer 7 kommer i salg i Japan har det kommet litt ny informasjon om dette arkadebilspillet.

Produsent Hideo Teramoto har snakket litt med det japanske spillbladet Famitsu om det kommende arkadebilspillet Ridge Racer 7 til PS3. Blant annet fortalte han at de som ønsker det, kan legge 5 GB av spillet inn på harddisken for å få ned lastetidene. Dette er ikke nødvendig for å spille spillet, men om man har mye plass på harddisken er det vel liten grunn til å la være.

Dessuten fortalte Teramoto at enspillerdelen og flerspillerdelen av spillet ikke vil være separert. Det vil si at de tingene du tjener opp i enspillerdelen, også kan brukes i flerspillerdelen. Denne flerspillerdelen vil visstnok minne om det vi fant i det forrige Ridge Racer-spillet, til Xbox 360.

Teramoto var også veldig fornøyd over det tekniske aspektet av spillet, som støtter 1080p-oppløsning med 60 bilder per sekund og 5.1 surround-lyd. Han mener dette ikke kan matches av noe annet format enn PS3, en kommentar som utvilsomt vil lede til mye diskusjon på diverse nettfora.

Mens vi europeere må vente helt til mars neste år før vi får kloa i Ridge Racer 7 (og maskinen som skal til for å spille det), kan japanerne glede seg til en lansering den 11. november.

Siste fra forsiden