Ny istid på vei

Temperaturen synker hos Vivendi - nå har de kunngjort at de vil lage spill basert på den kommende animasjonsfilmen Ice Age 2.

Nå for tiden hører det nærmest til sjeldenhetene at en større animasjonsfilm kommer på banen uten at vi også får spillversjoner av den, og nå har Vivendi Universal Games kunngjort at joda, det kommer et spill basert på Ice Age 2 også.

Ice Age 2: The Meltdown vil lanseres til våren, og kommer til PS2, Xbox, Gamecube, Nintendo DS, GBA og PC. Spillet følger mammuten Manny, dovendyret Sid og sabeltanntigeren Diego, som lever lykkelig i en hyggelig liten dal. Det er bare ett problem; temperaturene er i ferd med å stige, og de mektige isbreene rundt dalen smelter.

Smeltevannet ser dessverre ut til å havne i den lille dalen, som om kort tid vil være en eneste stor innsjø. Enten må de tre dyrene tilpasse seg en tilværelse i vannet, eller så må de finne seg et nytt sted å bo. Her kommer du inn i bildet - som sabeltannekornet Scrat må du hjelpe dyrene i sikkerhet og redde landet fra en enorm flodbølge.

Gameplayet vet vi ingen ting om enda, men det er nok trygt å anta at vi får et fargerikt actioneventyr ispedd plattformhopping og istidshumor. For informasjon om filmen det er basert på, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden