Kingdom Come: Deliverance - Band of Bastards

Ny Kingdom Come: Deliverance-utvidelse har fått slippdato og trailer

Band of Bastards introduserer flere figurer, kamper og utfordringer.

Den tredje av fire planlagte utvidelser for Kingdom Come: Deliverance har fått slippdato. Band of Bastards, som pakken heter, kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 5. februar. Det bekreftet utvikler Warhorse denne uken i en pressemelding.

Veiene er ikke lenger trygge i Kingdom Come: Deliverance' neste utvidelse.
Warhorse Studios

Som så ofte med slike utvidelser introduserer Band of Bastards en ny trussel til rollespillet. Hverdagen er ikke lenger trygg, og for å få bukt med situasjonen må spillere slå seg sammen med en bande pøbelaktige leiesoldater.

Traileren for Band of Bastards, som du kan se over, avslører ikke stort om hva spillere kan forvente. Warhorse hinter imidlertid om at samarbeidet med leiesoldatene ikke nødvendigvis er til det beste for innbyggerne, og trolig vil ikke kampen være over selv etter du har tatt hånd om utvidelsens mystiske trussel.

Den fjerde ekspansjonen for Kingdom Come: Deliverance, kalt A Woman's Lot, er ventet en gang til sommeren.

Vi var bare sånn middels fornøyd med Kingdom Come: Deliverance da spillet kom ut i begynnelsen av 2018. Anmelder Andreas Bjørnbekk pekte på både irriterende feil og store mangler, men det skal sies at Warhorse har sluppet en rekke oppdateringer og forbedringer siden den gang.

Pillars of Eternity II er et annet rollespill som har nyheter på vei.
Denne uken kommer turbaserte kamper til Obsidian-spillet »

Siste fra forsiden