Se traileren til Kingdom Come: Deliverance' første innholdspakke

I «From the Ashes» kan du bygge en landsby fra bunnen av.

Det Kickstarter-finansierte åpen verden-rollespillet Kingdom Come: Deliverance får snart sin første innholdspakke. Den har fått navnet From the Ashes, og på tirsdag slapp utvikleren en trailer fra den nye pakken som du kan se øverst i artikkelen.

From the Ashes lar spilleren delta i byggingen av en ny landsby fra bunnen av, i rollen som namsmann. Ifølge beskrivelsen av innholdpakken må spilleren selv avgjøre hvilke bygninger som skal bygges og hvilke folk som skal brukes, og i tillegg får man i oppgave å løse konflikter mellom innbyggerne.

Ambisiøs innholdspakke

Warhorse Studios

Hver bygning i landsbyen skal være unik med sine særegne oppgraderinger materialer og arbeidskrav, som innebærer at spilleren må ta mange forskjellige valg underveis. Man kan også bygge sitt eget hjem og møblere det.

Pakken kommer også med nye hester man kan ri, en ny kro med nye, erfarne spillere man kan utfordre og en ny kamparena.

Designer hos Warhorse Studios, Jan Smejkal, skrev i en Twitter-melding at de har jobbet med From the Ashes de siste tre månedene og endte opp ned å bli et mye mer ambisiøst prosjekt enn det som opprinnelig var intensjonen. Pakken skal komme i juli, men har ennå ikke fått en konkret dato.

Dette er den andre nyheten på kort tid for Kingdom Come: Deliverance-spillere. Nylig meldte vi at spillet nå også har fått en ny modus som hever vanskelighetsgraden til spillet betydelig ved å blant annet gjøre fiendene farligere, fjerne «fast travel» og markøren på kartet.

Les også: Snart kommet Divinity: Original Sin 2 i ny utgave med masse forbedringer »

Siste fra forsiden