Ny Korea-krig i Wargame: Red Dragon

Etter at Norge er bombet sønder og sammen har turen kommet til Asia.

Etter at Norge og resten av Skandinavia fikk unngjelde i Wargame: AirLand Battle har den populære sanntidsstrategiserien vendt blikket østover for sin neste utgivelse.

I Wargame: Red Dragon foregår handlingen i Asia, i en fiktiv konflikt som finner sted mellom 1975 og 1991.

Nok en gang loves vi heftig og autentisk krigføring med realistiske krigsmaskiner og lekre miljøer. Denne gangen introduseres fem nye nasjoner, inkludert Kina og Nord-Korea, og totalt får vi 450 nye enheter. Totalt vil hver her i spillet ha over 1300 enheter.

En elv, men ta det med ro. Nå kan den krysses.

Maritim krigføring

Den største nyheten ser ut til å være at krigshandlingene nå også vil involvere det våte element, med både skip og amfibieenheter. Dermed endres situasjonen rundt kyststrekninger og elver, der vi får massevis av nye muligheter.

Som forgjengerne loves vi både en enspillerkampanje og massevis av muligheter for flerspiller. I flerspiller kan opp til 21 spillere kjempe samtidig, mens kampanjen byr på en eskalerende konflikt sentrert rundt den koreanske halvøyen.

Utgiver Focus Home Interactive har nå gitt ut de første skjermbildene fra Wargame: Red Dragon, og du kan finne ut mer ved å besøke det offisielle nettstedet.

Les også: Strategispill inspirert av Dune II
Les også: Anmeldelse av Naval War: Artic Circle

Siste fra forsiden