Ny krig for kong Arthur

Paradox har annonsert en ny blanding av krigsspill og rollespill, King Arthur II.

King Arthur: The Role-Playing Wargame var et strategispill som hentet inspirasjon fra Creative Assemblys Total War-serie, samtidig som det inkluderte omfattende elementer fra rollespill. Du fikk rollen som den legendariske engelske kongen, og måtte samle de krigerske rikene i mytenes versjon av de britiske øyer.

Spillet ble utviklet av Neocore Games, som nylig lanserte korsfarerspillet Lionheart: The King's Crusade i samarbeid med svenske Paradox. Nå samarbeider de to selskapene igjen, om oppfølgeren til King Arthur.

I King Arthur II ser ting ut til å ha gått rimelig galt, for i det spillet starter er oldtidens England allerede i store problemer. Spillet skal være mye mørkere enn sin forgjenger, samtidig som det gir deg mulighet til å utføre mer heroiske oppgaver og kjempe større slag mot mektige, overnaturlige fiender.

Denne står det ingenting om i historiebøkene.

Vi loves også andre nyheter, slik som intense kamper mot ekstra mektige monstre, en rekke nye kamerakontrollmuligheter og forbedret grafikk.

– Vi kunne ikke være mer glade over å legge King Arthur II til i listen over kommde spill. Basert på den utviklingen som allerede har funnet sted, vet vi at spillet vil mer enn leve opp til standarden forgjengeren satt, sier Paradox-sjef Fredrik Wester.

King Arthur II kommer utvilsomt til å vises frem på Paradox Connect-messen, som foregår i New York denne måneden. Inntil videre kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden