Mafia: Definitive Edition

Ny Mafia: Definitive Edition-trailer ønsker deg velkommen til familien

Oppussingsprosjektet lanseres om en drøy måned.

Mafia: Definitive Edition skulle opprinnelig lanseres i dag, 28. august, men ble utsatt på grunn av korona-relaterte utfordringer. Som plaster på såret har 2K sluppet en ny trailer, med nok en kikk på den oppussede opplevelsen.

Mafia: Definitive Edition lanseres 25. september.
2K

I traileren – som du kan se i videovinduet over – får vi se protagonist Tommy Angelos innvielse til mafiafamilien Salieri. Som familieoverhode Don Salieri forklarer handler alt om lojalitet, og Tommy må bevise at han kan stoles på.

Videre serverer videoen flere glimt av hvordan det blir å spille den oppussede versjonen av Mafia. Her venter god gammeldags skyting med gangstervåpenet over alle gangstervåpen – en Tommygun – motorsykkelkjøring og en haug med mafiarelaterte aktiviteter.

Mafia: Definitive Edition gjenskaper actionspillet fra 2002, med en opplevelse som bygges opp helt fra grunnen. Utvikler Hangar 13 – som også sto bak Mafia III – har lagt på helt nye filmsekvenser, såvel som ferske spillelementer og funksjoner.

Spillet lanseres 25. september, og blir da tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Mafia: Definitive Edition kan kjøpes separat eller som del av samlepakka Mafia: Trilogy, som også inkluderer overhalter varianter av Mafia II og Mafia III.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia III »
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia II »
LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mafia »

Siste fra forsiden