Mafia: Definitive Edition

Mafia-oppussingen utsatt på grunn av koronavirus

Lanseringen flyttes til september.

2K Games

Mafia: Definitive Edition, den nye versjonen av actionspillet fra 2002, vil likevel ikke rekke sin planlagte lanseringsdato. I stedet for 28. august kommer spillet nå en snau måned senere, nærmere bestemt 25. september.

Fans må vente litt lenger på Mafia: Definitive Edition.
2K Games

I en melding på Twitter skriver 2K og utvikler Hangar 13 at forsinkelsen skyldes utfordringer knyttet til den globale korona-pandemien. I stedet for å tviholde på den opprinnelige datoen besluttet teamet å utsette lanseringen, slik at spillets kvalitet ikke skulle lide.

– Fra begynnelsen av har dette vært et lidenskapsprosjekt for oss. Flere av utviklerne våre var med å lage det opprinnelige Mafia, og vi har alle lyst til å skape en oppdatert opplevelse som lever opp til den tidløse klassikeren. Vi setter pris på deres tålmodighet og forståelse mens vi sørger for at Mafia: Definitive Edition blir så bra som det kan bli for alle vår fans over hele verden.

Ny spillpresentasjon rundt hjørnet

Mafia: Definitive Edition ble opprinnelig avduket i mai, som del av samlepakken Mafia: Trilogy. Mens spill nummer to og tre får en liten finpuss, bygges seriens første innslag opp igjen fra bunnen i Mafia III-spillmotoren.

Siden avdukingen har vi fått en og annen kikk på hvordan spillet blir, og mer skal det bli. 22. juli lokker Hangar 13 med en omfattende dose med «gameplay». Du kan se en ørliten forsmak på presentasjon i Twitter-videoen nedenfor.

Nyversjonen av Crysis er også utsatt.
Den forsinkelsen kom imidlertid etter negative tilbakemeldinger fra fans »

Siste fra forsiden