Mass Effect Legendary Edition

Ny oversikt avslører hvordan folk spilte Mass Effect Legendary Edition

Se om du skiller deg fra røkla.

Bioware

Tirsdag kveld publiserte Bioware en grafikk over hvilke valg spillere tok i årets nyutgave av den originale Mass Effect-trilogien.

Den omfattende oversikten, som du kan se under, lister for eksempel opp hvor mange som spilte som den kvinnelige Shephard, hvilke figurer som var mest populære i det første spillet og hvor mange som dæljet til den pågående reporteren på tvers av de tre spillene.

Visste du for eksempel at Mordin var figuren som oftest døde under selvmordsoppdraget mot slutten av Mass Effect 2? Eller at 100 prosent av spillere slet med å finne og skanne alle Keeper-figurene?

Fin oppussing

Mass Effect Legendary Edition høstet godt kritikk da samlingen ble lansert tidligere i år, og vår anmelder hadde følgende å si:

– Historien sparker i gang utrolig fort, du samler sammen gjengen med herlige figurer i løpet av kort tid og historien drives framover hele tiden. Stemmeskuespillet er godt, og historiemessig er dette Bioware tett på toppform. [...] Mass Effect: Legendary Edition holder seg trofast mot spillserien, samtidig som det er en stor nok oppgradering til at det er verdt prisen man betaler.

Hvilke valg tok du?
Bioware

Siste fra forsiden