Overwatch - Baptiste

Ny Overwatch-helt deler ut kuler og bandasjer om hverandre

PC-spillere kan nå teste support-figuren Baptiste.

Oppdatering 22:00: Baptiste kan nå prøves via Overwatchs testservere på PC. Blizzard rullet ut den nye figuren sent på tirsdag, og delte samtidig flere detaljer om hva han bringer til spillet.

Baptistes Ultimate-angrep styrker medspilleres evner.
Blizzard

Som nevnt i originalartikkelen er Baptiste en såkalt combat medic. Hans Biotic Launcher-våpen fyrer av tre prosjektiler av gangen, som skader fiender og helbreder medspillere. Han kan også bruke evnen Regenerative Burst som regenererer helse for både Baptiste og allierte i nærheten, mens hans Immortality Field er en boble som hindrer medspillere inne i den fra å dø.

Nykomlingens Ultimate-angrep heter Amplification Matrix, og er et slags felt som øker effektiviteten til medspillere. Angrep som passerer gjennom feltet vil gjøre dobbelt så mye skade som vanlig, mens helseregenererende evner som går gjennom også dobles.

Den nye helten kan også sveve høyere enn andre, dersom han huker seg ned før han hopper.
Blizzard

Til slutt bringer Baptiste en ekstra manøvreringsvri til kampene, ved at han kan hoppe høyere dersom han huker seg ned først.

Opprinnelig sak følger.

Blizzard fortsetter stadig arbeidet med å utvide figurgalleriet til Overwatch. Nå har utvikleren introdusert nok en helt, og hans navn er Baptiste.

Combat medic

Det var i en fersk trailer at Blizzard tirsdag dro sløret av den nye spillfiguren. VIdeoen, som du kan se over, beskriver Baptiste som en såkalt «combat medic» – altså en helt som kan slå fra seg, men som også vil fokusere på å helbrede og støtte opp om medspillerne sine.

Gjennom bakgrunnshistorien til Baptiste lærer vi at han stammer fra øynasjonen Haiti, der han vokste opp med alskens krig og elendighet. Mens han i ungdommen gjorde en rekke dårlige valg for å overleve, har han snudd på flisa og nå er målet å gjøre verden til et bedre sted.

– For noen betyr det en bandasje, for andre betyr det en kule. I dag gir jeg deg valget, forteller helten.

Utover historien om Baptiste vet vi foreløpig lite om hvordan han faktisk vil fungere i Overwatch. Blizzard forteller kun at helten «kommer snart», som for Overwatch vanligvis betyr at han ankommer spillets testservere på PC om kun kort tid.

Vi oppdaterer saken så snart vi vet mer om Baptiste.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Overwatch har også fått et nytt brett.
Spillere kan nå utkjempe kamper i Paris' gater »

Siste fra forsiden