Palworld - trailer

Ny Palworld-trailer viser mer av spillet der du jakter Pokémon-lignende skapninger med hagle

Det var under Indie Live Expo i fjor at utvikler Pocketpair dro sløret av Palworld. Det kommende spillet kan best beskrives som et Pokémon-lignende skytespill, og nå har vi fått se enda litt mer av hvordan det fungerer.

Palworld.
Pocketpair

Den nyeste traileren for Palworld – som du kan se øverst i artikkelen – tar oss med på befaring i spillets titulære verden. Som utvikleren forklarer handler det om å nyte en avslappet tilværelse med litt gårdsdrift her og der, men det går nokså hardt for seg.

Mens spillets tidligere trailere har fokusert mye på hvordan man fanger de små Pal-skapningene, og tvinger dem til å jobbe som slaver, var kampsystemet i fokus denne gangen.

Med alt fra pil og bue til automatgevær får man meie ned spillets ulike skapninger, og traileren viser kamper mot flere forskjellige beist. Videoen byr også på glimt av en sjefskamp, hvor man blant annet må hoppe og dukke unna en hissig fyr kalt Anubis.

Fra før vet vi at Palworld er et overlevelsesspill, som ved siden av Pokémon later til å hente inspirasjon fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Spillet skal etter planen ut i løpet av året, og blir da å finne på PC via Steam.

LES OGSÅ: Avatar-spillet til Ubisoft skal fortsatt ut i løpet av det neste året »

Siste fra forsiden