R.U.S.E. dropper Ubisoft-DRM

Ny partner

Strategispill endrer strategi, og samarbeider med Valve på PC.

Ubisofts kopibeskyttelse, som krever konstant internettforbindelse mens du spiller, har fått mye kritikk det siste året. Spillgiganten tar nå konsekvensen av det, og har en helt ny innfallsvinkel når det gjelder strategispillet R.U.S.E.

Spillet vil nemlig bruke Valves Steam fremfor Ubisofts hjemmelagde system, det skriver Gamespot . Dermed blir det bare nødvendig med internettforbindelse første gang du registrerer produktet, deretter er det mulig å spille det på (en kraftig) laptop på toppen av Galdhøpiggen – helt uten nett.

Triksing til seier.

Ifølge Ubisoft har man gjort dette for å gi spillere en best mulig opplevelse med nettsamfunnet rundt spillet, men det spørs om ikke stormen rundt systemet også har vært en stor faktor.

R.U.S.E. har blitt forsinket flere ganger siden vi var vitne til avdukingen på GDC i San Francisco i 2009. Planen nå er at spillet kommer i midten av september til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Her får vi en frisk måte å spille denne typen tittel på, der luring av motstanderen er helt sentral. Etter det vi har sett bør dette være midt i blinken for minneverdige flerspilleropplevelser.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden