Silent Hill 2

Ny Silent Hill 2-trailer ga feil inntrykk av oppussingen, mener utvikleren

Konami

TLDR

  • Konami presenterte en actionfokusert trailer for oppussingen av Silent Hill 2 under forrige måneds State of Play-sending.
  • Studiosjefen for utvikler Bloober Team kommenterte at traileren gir feil inntrykk av spillet, og kritiserer Konami for deres markedsføring.
  • Det er uklart når fans kan forvente å få prøve Silent Hill 2-oppussingen, som kommer til PC og PlayStation 5.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Under forrige måneds State of Play-sending dro Konami frem en ny og actionfylt trailer for oppussingen av Silent Hill 2. Fokuset på action ble imidlertid oppfattet som et merkelig valg av mange, inkludert utvikler Bloober Team.

I et intervju med inwestorzy.tv (via Eurogamer) kommenterte studiosjef Piotr Babieno at traileren gir feil inntrykk av spillet. Silent Hill 2 er nemlig langt mer kjent for sine stemningsfulle og uhyggelige øyeblikk enn for sin action.

– Dette er ikke ikke tråd med hva spillet pleide å være eller hva vi lager nå, sa Babieno og la til at spillere vil få se at opplevelsen er ganske annerledes enn hva traileren gir uttrykk for.

Bloober-sjefen rettet også et stikk til Konami. Som han forklarte er det nemlig utgiveren som står for markedsføringen av spillet. Tilsynelatende var det altså Konami som tok beslutningen om hva som skulle inkluderes i traileren.

Når fans får sette tennene i Silent Hill 2-oppussingen er foreløpig uklart. Spillet kommer til PC og PlayStation 5 en gang i år, men en mer nøyaktig slippdato er ikke spikret.

Konami har foreløpig ikke kommentert saken. Det opprinnelige intervjuet med Babieno er for øvrig nå fjernet fra YouTube.

LES OGSÅ: Se alle trailerne fra årets første State of Play »

Siste fra forsiden